2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506621 بازدید | 3009 پست
سلاااااااااااااااااااام منم دیروز همسرم رو سورپرایز کردم باوجودی که برناممون طوری بود که تا اخر شب نمیشد بریم خونه من عصر رفتم خونه رو پر از استیکر کردم و همسرم رو هم با جور کردن بهانه های مختلف به خونه کشوندم نمیدونییییییییییییییید چقدررررررررررررررر خووووووووووشششششششششحال شد! آقا دوباره نمیخواست بذاره استیکرها رو جمع کنیم! ولی من آخر شب مجبورش کردم که جمع کنه!
زنبوری جملاتی که من برای همسرم مینویسم بیشتر با الهام از شخصیت خودشه و حرفا و القابی که بین من و ایشون هست و برای دیگران شاید بی معنی بنظر بیاد ولی برای خودمون یه دنیا معنی داره ولی چشم جملاتی که عمومی هست رو براتون میذارم عزیزم مثلا دیروز تو هر استیکر بخاطر یکی از ویژگی های همسرم ازش تشکر کردم بعضیاشون خنده دار بودن و بعضیاشونم عاشقانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنون از همتون اما ی سوتفاهمی پیش امده بود که تو اکثرصحبتها دیدم من نمیگم که همسرم به مادرش محبت نکنه میگم همونطوری که باان حرف میزنه یا ازاینجملات برایش بکارمیبره برای من هم استفاده کنه اما ان بعضی اوقات حرفایی جلوی انها بمن میرنه که من وناراحت میکنه ووقتی بهش میگم میگه شوخی کردم
بخاطرهمین انهام ازاین مسئله سواستفاده میکنن وبخودشون اجازه میدن که هرحرفی رابزنن من خیلی به خانوادم محبت میکنم اما همسرم به برادرم حسودیش میشه به روش نمیاره اما باحرفهاش این ومیفهمم هرروشی برای پوشش خواهرشوهرم بود بکاربردم اما نظرمادرشوهرم اینه که تاقبل ازاینکه شوهرکنه نمیخام مجبوربه کاریش کنم که عقده ای بشه شاید شوهرش نذاشت این کارهاروانجام بده بچم عقده اینکارهاتودلش نمونه
منم دیروز کل وقتم و گذاشتم خونه را تمیزکردم تغییردکوراسیون دادم میزغذامو با پارچه قرمز و گل تزیین کردم سالادی که دوست داشت و درس کردم شوهرم اهل کیک و این چیزانیس و ی ژله برای خودم درس کردم غذایی که دوست داشت و پختم . اتاق خوابم تشک عروسیمون و انداختم و ی نورصورتی روشن کردم ی استیکرقلب گذاشتم با ی جمله ک هم گفتم دوسش دارم هم تشکرکردم ازش زدم روی آینه دسشویی
دیراومد خونه وسریع رفت دسشویی دستهاشو شست من انتظارداشتم بیاد بهم بگه که ازنامم خوشش اومده اما هیچی نگفت ازغذام خیلی تعریف کرد برعکس همیشه که فقط میگفت دستت درد نکنه شامشو خورد رفت پای تلفن به مامانش زنگید وتمام ظرف ها موند برای من اما شب بهش گفتم که انتظارم بیشترازاینها بود و بعدازاینکه بامامانش حرفش تمام شد اومد من و از جلوی مبل بغل کرد وتاتخت برد و حسابیییییییییییییی از دلم دراورد خخخخخخخخخخخخ فرداصبح که بیدارشدم رفتم دسشویی دیدم روهمون استیکرمن برام ی جمله عاشقونه زده کلی خوشحال شدم هنوزم برش نداشتم
بچه ها خسته نباشین بیاین تعریف کنید روز عشقتون چه جوری گذشت؟ واسه ما که عالی بود.همه چیز طبق برنامه بود.فقط شوهرم زودتر اومد خونه و نتونستم غافلگیرش کنم( منظورم بمب کاغذ رنگیه). البته بیرون اومدنی از حموم جبران کردم. من دیشب دو تا کادو گرفتم.گفته بودم که دو تا هدیه خریدم یکی واسه شوهرم یکی هم از طرف شوهرم واسه خودم.ولی شوهرم هم با اینکه خیلی سرش شلوغ بود، زحمت کشید و کادو گرفت.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

قسمت جالبش اینجا بود که وقتی میخواستم میزو بچینم، نذاشت.گفت همیشه داری اینکارها رو میکنی.و خواست متفاوت باشه.بخاطر همین سفره انداخت و غذا ها رو با قابلمه گذاشت رو سفره .البته سفره رو هم خوشگل چیدما.تزیین دستمال و بشقاب ها.سالاد هم سالاد قالبی و سالاد حبوبات درستیدم. ولی فرصت نشد ژله تزریقی درست کنم.ژله آکواریوم درست کردم.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

دیروز برنامه من و همسرم طوری بود که تا اخر شب باید بیرون از خونه میبودیم و همدیگرو نمیدیدیم و خب دیروز سالروز ازدواج حضرت زهرا و حضرت علی هم بود و من دوست داشتم کاری برای همسرم انجام بدم برناممو طوری تنظیم کردم که عصر رفتم خونه و کل خونه رو پر از استیکرهای رنگی کردم که تو هر کدوم یه ویژگی از همسرم نوشته بودم و بابتش ازش تشکر کرده بودم بعضیاشون خنده دار بودن و بعضیاشون عاشقانه همسرم رو هم به هزار ترفند به خونه کشوندم و ایشان فکر میکردن من خونه نیستم وقتی من و خونه رو دیدن واقعا سورپرایز شدن و استیکرها هم حسابی خوشحالشون کرد باورم نمیشد ولی هر استیکر رو چند بار میخوند و جای جای مختلف خونه میگشت تا مبادا یکی رو ندیده باشه و بلاخره همه 35 تا استیکر رو پیدا کرد! من خودم بیشتر از اون ذوقیدم بس که همسرم خوشحال شده بود
دیروز خیلی روز خولی بود منم تو خونه استیکرهای رنگی گذاشتم و رو هر کدوم یه چیزی نوشتم جلوی در خونه نوشتم:خسته نباشی عشقم مرسی ار اینکه همیشه خستگیت رو پشت این در گذاشتی و با لب خندون اومدی خونه شوهرم اومد خونه بعد کیفشو گذاشت گفت وای خیلی خستم پام درد میکنه(یعنی مثلا ندیدم) حالا ما همیشه بغلو بوس داریما بعد خندید رفت استیکرو آورد کلی بغلم کرد خیلی ذوق کرده بود البنه جندتا دیگه هم قسمتای مختلف خونه گذاشته بودم و یه شام قلبی با نه دیگای قلب درست کردم خیلی ذوق کرد شب گفت امشب یه شب عالی بود
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
راستی یه لباسمو که خیلی دوست داره پوشیده بودم موهامم خرگوشی بسته بودم انقدر ذوق کرد میگفت من عاشق مو خرگوشی ام هی موهامو میکشید
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
زنبوری دیر بیای فکرای بد میکنیما امروز روزیه که هر کی زودتر باید بیاد و حاضری بزنه.

ژله آکواریوم با ژله بلو بری ( تمشک آبی) درست میشه.فقط نصف ژله رو باید بریزی تو ظرفت..بذار تو یخچال خودشو که گرفت پاستیل به شکل ماهی. ستاره دریایی، شکلات سنگی... بچین روش. بعد بقیه ژله رو خیلی آروم بهش اضافه کن.بذار تو یخچال تا کاملا خودشو بگیره.

2810