سلااااااااااااام دوستان ...
شما تا حالا کاری کردین که همسرتون خیییییلللللیییی خوشحال بشه؟ یک کار جدید و غیر عادی؟
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
جشن گرفتن در ذهن اکثریت ما به معنی خرج کردن پول هنگفت و خریدن هدیههای گرانقیمت و کیک و …. است. اما تجربه ثابت کرده است که اتفاقا پول در این نوع مراسم در درجه دوم قرار دارد، اصل حس درونی شما نسبت به آن، انگیزه و اشتیاقتان برای انجام کارها و خلاقیت و هنری است که در آن به کار میبرید. با کمی فکر کردن و صبر، هنر و حوصله به خرج دادن میتوانید جشنی به یاد ماندنی و تا ابد خاطره انگیز برای همسرتان ترتیب دهید.
نمیدونم تاپیک کوثر جون را یادتونه یا نه....
میخوام خلاصه تاپیک را براتون بزارم چون الان تاپیکش حذف شده
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من خیلی دوست دارم توی زندگی دو طرف همدیگرو سوپرایز کنن یا کاری کنن که از خمودی و بی حوصلگی زندگیشون دربیاد و زندگی هیجانی بشه در کل زندگی روتین نشه بیاین اگه شما هم میتونین کمک کنیم ایده هایی که به ذهنمون میرسه یا انجامش دادیم بذاریم برای هم که کلا متفاوت باشیم
توی اجرای ایده ها بیش از هرچیزی باید صبور بود توقع نداشته باشید عکس العمل همسرتون ب یک شکل باشه عوامل مختلفی تاثیر داره ،محیطی ک بزرگ شدن، نوع تعاملی ک تا الان باهم داشتین و...همه ی اینها باعث میشه واکنش همسرتون متفاوت باشه
ما اینجاهستیم تا خودمون عشق ورزی و بیاموزیم و تمرین کنیم بیشتر از اینکه واکنش دیگران چی باشه عشق ورزی ما مهمه
"""" دوستان پست های اضافی حذف میشه """""
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
عزیزم شما تو دوره عقدی و خود این دوران مهیجه من نمیگم همسرت رو سورپرایز نکن ولی بنظر من بیشتر ایده هاتو نگه دار برای وقتی که این هیجان تو زندگیتون کمتر میشه اون موقع با این ایده ها محیط خونتو گرم نگه دار امیدوارم که همیشه روابط گرم و صمیمانه با هم داشته باشین
میتونی یه رنگ رژ لبی که همسرت دوست داره رو بزنی و بعد روی یه کاغذ بوسه بزنی تا طرح لبت بیفته روش و بذاری تو وسایل همسرت تا وقتی رفت خونشون و پیداش کرد خوشحال بشه البته یه متن کوچولو هم براش بنویس
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عاطی جون به همسرت پیامک عاشقانه بزن .... ایده بوس روی کاغذ هم عالیه متن نامرئی هم که صفحات قبل گفتیم خوبه سفارش کارت پستال اینترنتی فکر کنم صفحه 7 بود برو ببین از اینجا میتونی متن و نامه و پیامک عاشقانه پیدا کنی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=861634&PageNumber=1 موضوع: پیامک عاشقانه به همسر عزیزم
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
باشه مریم جون.ولی بعد از عروسی هم فکر کنم همدیگرو کم ببینیماما حداقل پیش همدیگه ایم اون موقع دیگه باید به فکر ایده های مختصر و مفید و با حجم و وقت کم بگردم ایده های لقمه ای(مثل ساندویچ لقمه ای)
سلام.خسته نباشید کدبانوها. سرم حسابی شلوغه. فقط اومدم بگم حتما نرم افزار فود فروت رو از بازار دانلود کنید.ایده های فوق العاده ای واسه تزیین داره. اینم هدیه من به شما.
اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸 چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸
الیزه جون آیا میخواهید روی یک کاغذ سفید با مرکب نامرئی مطلبی بنویسید، که هیچکس نتواند آن را بخواند. مگر اینکه از راز آن باخبر باشد و بتواند آن را قابل دیدن کند؟ این کار خیلی ساده است، مخصوصا که بیشک مواد اولیه آن را شما در خانه دارید. نوشتن نامه نامرئی یک صفحه کاغذ سفید ، یک قلم مشق معمولی ، مقداری سرکه یا آبلیمو فراهم کنید و به دقت مطلب دلخواه را روی کاغذ بنویسید. کاغذ را با آبلیمو یا سرکه تر کنید. ابتدا نوشته مورد نظر تا حدی خوانده میشود. ولی بتدریج که خشک میشود، محو میگردد و هر کس که به کاغذ مزبور نگاه کند، آن را سفید و مصرف نشده میپندارد. ولی این نوشته اگر به هیچ وسیلهای قابل خواندن نباشد، چیزی بیارزش خواهد بود. پس به چگونگی قابل روئیت کردن آن توجه کنید. کافی است که این کاغذ را روی شعله بگیرید، تا نوشته پدیدار گردد. در این مورد بهترین وسیله استفاده از یک شمع است. شمع را روشن کنید و کاغذ را به فاصله مناسب روی آن بگیرید و به هر طرف حرکت کنید تا گرم شود، بیآنکه شعلهور گردد. ملاحظه خواهید کرد که به تدریج نوشته مزبور قابل خواندن میشود. علت ظاهر شدن کلمات بعد از حرارت دادن آن قسمت از کاغذ که به سرکه یا آبلیمو آغشته شده است، در اثر حرارت بیشتر از جاهایی دیگر کربنیزه میشود و نوشتهها به رنگ قهوهای مایل به سیاه در میآیند. در حالی که سایر قسمتهای کاغذ سفیدی خود را حفظ میکند. همین! بنابراین وقتی از یک دوست نامه سفیدی به دست شما برسد، تعجب نکنید و آن را دور نیندازید، زیرا ممکن است یک پیام با مرکب نامرئی در آن نوشته شده باشد، پس آن را گرم کنید تا برای شما قابل روئیت باشد. می توانیم برای ترسیم تصاویر و نوشته های نامریی از مایعات زیر استفاده کنیم. نمک ، محلول شکر ، محلول نشاسته ، محلول اسید سولفوریک ،محلول فنل فتالئین ، محلول جوش شیرین ، آب دهان ، آبلیمو ، سرکه ، آب پیاز ، آب گیلاس ، شیر ، آب سیب زمینی که در صورت نوشتن نامه نامریی با کشیدن تصاویر نامریی با این مایعات می توانید برای ظاهر کردن آنها به ترتیب از راه های ذیل استفاده کنید. حرارت شعله ، حرارت شعله ، محلول ید ، حرارت شعله ، آمونیاک ، حرارت شعله ، خاکستر سیگار ، حرارت شعله ، حرارت شعله ، حرارت شعله ، حرارت شعله ، حرارت شعله ، محلول ید. مشاهده می کنید تصاویری که از ظاهر کردن شکلهای نا مریی پیدا می شوند به ترتیب رنگهای ذیل را دارند: قهوه ای ، قهوه ای ، آبی ، سیاه ، بنفش ، آبی ، خاکستری ، قهوه ای ، قهوه ای ، قهوه ای ، سیاه ، قهوه ای ، آبی.
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
دوستان گل ممنون از ایده هاتون..... زنبوری و همه دوستان لبتون خندون و دلتون شاد باشه همیشه
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم ... تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...