2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506621 بازدید | 3009 پست
کاروانِ ستاره ها،⭐️ امشب در زیباترین جشنِ عشق و سرور حاضرند،⭐️ لحظه ها،⭐️ بی صبرانه در گذرگاهِ وصالِ دو شاخه ی مهربانی،⭐️ پایکوبی می کنند. 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 صدای افلاکیان، سکوت را پس می زند و خورشید، شعاعِ عشق می گسترد. 💕 قصرِ شادمانی، از استواری ایمان، برخود می لرزد. 💗 دست های تقدیر،🌸 در پیِ شکوفه های🌸 اخلاصند و نسترن ها می آیند تا حضور زهرا و علی را جشن بگیرند. غبار قدم هایشان،🌸 طراوت گل هایِ زندگی را بی قرار می سازد.🌸 💗عروسی خورشید، با ترنّم لب های پدر و هدیه ی صحیفه ی نورانی، از کوه های بلندِ تفاهم طلوع می کند، ❤️ ❤️حصارِ دلتنگی را درهم می شکند و شکوهِ بی مانند لحظه هایِ عاشقانه را به تماشا می نشیند.💕 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 اول ذیحجه، روزی مبارک برای همه ما شعیان است. این روز سالروز پیوندی آسمانی است که دیگر هیچ گاه مانند آن در تاریخ تکرار نشد. علی علیه السلام، با فاطمه سلام الله علیها، برترین بانوی جهان پیمان عشق بست و خدا، آخرین فرستاده خویش را بر این پیمان گواه گرفت. 💗💗💗💗💗💗💗💗 زندگی مشترک حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) در خانه ای ساده اما پر از نور و مهر آغاز شد. یاد خدا چلچراغ خانه آنها بود و غیر از رضایت حضرت حق خواسته دیگری آنها را به خود مشغول نکرد. زهرا علیهاالسلام رازدار علی علیه السلام بود و علی علیه السلام پناهگاه فاطمه علیهاالسلام و سراسر زندگی مشترک امام علی علیه السلام و حضرت زهرا علیهاالسلام ، سرشار از مشق های نیکوست.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جمله پیشنهادی امروز واسه آینه خونه خدا قوت عشقم خونه بی تو صفا نداره خوشحالم که هستی(اسم همسرت) م
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
زنبوری وحلمای عزیز وبقیه دوستان ممنونم ازایده های قشنگتون..خیلی استفاده کردم.. ما امشب جشن گرفتیم ومن شوشومو سوپرایز کردم با اون منویی که زنبوری گفتن واستیکرایی که جملات قشنگ روش نوشته بودم..من بیشتروبتا این کارومیکردم که توو ماشین یاروو آینه نوشته میذارم ولی امشب آرایش کردمو لباس مجلسی پوشیدمو حسابی سوپرایزش کردم..آقای همسرم بااینکه مریض بودولی خیلی ذوق زده شده وکلا خیلی خوب بود..خداروشکر..انشالله همیشه شادوخندون درکنارهم باشین..آمین
من ایده خاصی ندارم و بیشتر از ایده هاتون استفاده میکنم اصلا فکر نمیکردم مردا انقد ذوق کنن واسه این چیزای کوچیک با این ک عقدم ولی بعضی ازین کارارو انجام دادم کلی هم خوب بود برامون از همتون ممنون مخصوصا زنبوری عزیز و حلما جان چ خوبه ادم دوستای مجازی خوبی داشته باشه
و خدایی ک در این نزدیکیست...
اهان ی چیزی حتما از شوهراتون بخوایید ک براتون لاک بزنن خیلی خوب و لذت بخشه انقدم خنده دار میشن در اون لحظه وقتی هم ک دارن لاک میزنن عکس بگیرید ازشون و بعد نشونشون بدین
و خدایی ک در این نزدیکیست...
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﺟﻮﻧﺎ ﻭﻟﻨﺘﺎﻳﻨﺘﻮﻥ ﻣﺒﺎﺍﺍﺍﺭﻙ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﺪﺕ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﻓﻌﺎﻟﻴﺘﻢ ﻛﻴﻜﻤﻮ ﺑﺨﺘﻢ.ﻳﻜﻢ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺩﻛﻮﺭﺍﺳﻴﻮﻥ ﺩﺍﺩﻡ ﺍﻻﻧﻢ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﻛﺮﺩﻥ ﺍﺳﺘﻴﻜﺮﻫﺎ ﻫﺴﺘﻢ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﺍﻳﺪﻩ ﻫﺎﻱ ﻗﺸﻨﻜﺘﻮﻥ
خدای مهربونم ممنون بخاطر همه ی نعمتهات.
محبوب ایده ی لاک زدن رو من هم قبلا امتحان کردم خیلی قشنگ بود مخصوصا اینکه همسرم همه لاک هامو اورد و هر انگشتمو یه رنگ لاک زد!!!! ولی واقعا قشنگ شد ماهک عزیز من فکر مینکم به خاطر برخی از رفتارهای غلط خانواده همسرت حساس شدی کلا روی رفتارهای درستشونم حساس شدی راجع پوشش خواهر شوهرت باهات کاملا موافقم غلطه ولی محبت همسرت به اونها غلط نیست و سعی کن حساسیت خودتو تو این موضوع کم کنی تا اذیت نشی و اما در مورد خواهر شوهرت ببین میتونی داستانی خیالی از همسایه ای دوستی اشنایی کسی درست کنی که خواهر شوهر و شوهر و یا بردار خانم و خانم اون همسایه رفتارهای مشابهی داشتن و چقدر به زندگی اون فرد اسیب زدن و چقدر برای هر دوشون حرف دراوردن! فقط این داستان سرایی باید کاملا ماهرانه باشه که اونها شک نکن شاید اینطوری مادرشوهرت به دخترش تذکر بده
سلام زهرا کوچولو همسرامون خیلی کارا برای ما انجام میدن که ممکنه حتی تو چشم نیاد سعی کن اونارو پیدا کنی و با یه لحن بامزه بنویسی و ازش تشکر کنی من برای همسرم صفات مختلف و بامزه گذاشتم و هر دفعه به یکی از اونا صداش میکنم خیلی خوشش میاد اون استیکر معروفمم که همسرم خیلی دوستش داره یه بیت عاشقانه براش نوشته بودم زیزشم ازش تشکر کرده بودم که برای زندگیمون تلاش میکنه و البته با یکی از اون صفت هایی که گفتم خطابش کردم و براش یه بوووووووووووووووووس هم گذاشته بودم ما حرف های خنده دار زیاد میزنیم از اونها هم براش مینویسم
زنبوری مرسی از تاپیکت چه خوب شد اومدم اینجا مرسی از ایده های همتون شوهرم عاشقه اینه که من براش نامه بنویسم الان میرم استیکر میگیرم امروز خونه استیکری داریم با غذای عاشقانه
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
خانومای خوش ذوق و هنرمند حالا به من ایده بدید فقط یه چندتا مشکل کوچولو(خیلی کوچولو)هست 1-اینکه من هنوز عقدم(بنابراین خیلی از کارایی که شما تو خونه هاتون انجام میدید رو نمیتونم انجام بدم) 2-ما اصلا همدیگرو نمیبینیم (هر چندماهی یه بار که همدیگرو میبینیم کلللللی ذوق زده میشیم) 3-از بس همدیگرو دیر به دیر میبینیم و شوشوهم بعضی وقتا میزنه تو ذوقم،ذوقم خشکیده شده حالا لطفا ایده بدید.ایده تله پاتی
روزهای سخت دوام نمی آورند، اما انسان های سخت چرا
2810