2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506621 بازدید | 3009 پست
شوهرم بعدازاینکه دید من واقعا ناراحت میشم سعی میکرد تنهایی جایی نیاد یا یواشکی بعداز محل کارش میومد یا اگرم میخاس بیاد مامانشم میومد که خاهرش باان باشه باورتون نمیشه من میخاسم خرید کنم همیشه انها باهامون بودن و انقد برخلاف سلیقه من نظرمیدادن ومن هرچی انتخاب میکردم ی ایرادی ازش میگرفتن جوری بود که من دیگه تنهایی نمیتونسم برم خرید واعتمادبنفسم وازدست داده بودم
توی مهمونی رفتیم مامانش شوهرم و بلندکرد که برقصه من منتظربودم که بگه پاشو باهم برقصید امااصلن محلم نذاشت و دخترشو بلند کرد که باداداشش برقصه من انجا خیلی ناراحت شد وتااخرمهمونی اصلن تکون نخوردم وحرف نزدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی چندبارشوهرم این رفتارمو دید اول عصبی میشد اما نمیدونم چی شد که یواشکی به مامانش گفت بودکه به مریم بگو جلوی زن من این کارارونکنه انهام از ان زمان بامن لج افتادن مادرشوهرم میگفت توحسودی اینها خواهروبرادرن ازبچگی باهم بودن ینی چی که میگی چرامریم جلوداداشش اینطوری نگرده غریبه که نیست اگه توخونه اینطوری نگرده بره کجا اینطوری بگرده
مامانم میگه تو خیلی حساسی اما من واقعن دوست ندارم کسی جزخودم نوازشش کنه یاسرشو روپاش بذاره یا عینه زنش و دوست دخترش باهاش راه بره خیلی به مامانش حرفهای عشقولانه میزنه مثلن مامانشینا بنایی داشتن دوماه خونه ما بودن وقتی رفتن تواس ام اس هاش خوندم دیدم زده مامان قشنگم چطوره خیلی توخونه جات خالیه
یا مسافرت که میر هر یکساعت زنگ میزنه بهش . میگم چراانقدزنگ میزنی بابا برسن خبرمیدن دیگه میگه توجادن خطرناکه انوقت ماکه میریم مسافرت مامانش کلن دویا3باربیشترنمیزنکه من که تنها میرم اصلن زنگ نمیزنه شوهرم بمن من باید بهش بزنگم بعدم که اعتراض میکنم میگه گفتم مزاحم نشم
چی بگم عزیزم بنظر اینارو از تاپیک سیاست زنانه بپرسی بهتره فایل های صوتی خانوم مظاهری را گوش کن....آتش بس بین عروس و مادرشوهر اما خوبه که یک نامه برای همسرت بنویسی البته اولش کلی از خوبی های خودش و خانواده اش بگی و بعد حرفای دلتو انتقال بدی ...
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام البته من فقط همین صفحه آخرو خوندم ولی بنظرم شما خیلی حساس شدی هرچند بعضی جاها هم حق با شماست اما مثلا اگه یه روز خودت مادرشوهر بشی دوست نداری پسرت اینقد بهت اهمیت بده و به شما و خواهرش محبت کنه؟؟؟ واقعا اگه بهت بگه مامان قشنگم یعنی عروست باید ناراحت بشه ... بنظرم همه مطالبو از این دید نگاه کن مثلا داداش خودت دوست نداری با مادرت اینطوری باشه ... البته من جای شما نیستم ولی بنظرم اگه دیدتو عوض کنی خیلی راحت میشی ضمنا خوبه که شما هم مث شوهرت به خانوادت محبت کنی و یاد بگیری قربون صدقه شون بری مثلا خیلی به داداشت محبت کن یا مثلا دست مامانتو ببوس و ...شاید این یه فرصته که یادت بیاد باید بی اندازه به پدرومادر و خواهربرادرات عشق بورزی و بهشون محبت کنی
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و جعلنا من انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه
ماهک بانو منم با نظر دوستان موافقم.هم ایده ی نامه خیلی خوبه و هم اینکه خودتون رو جای مادر شوهرتون بذارین.ولی حقیقتش رفتار خواهرشوهرتون رو نمیپسندم. به نظرم اگه میتونین به عنوان خواهر با محبت با خواهر شوهرتون در مورد لباس پوشیدنش صحبت کنین و اگر نتیجه نمیده بی جهت با فکر وخیال خودتون رو اذیت نکنین.درسته که بعضی رفتارهای ایشون صحیح نیست ولی به هر حال محرمه به همسرتون ونمیتونه تاثیر بدی روی ایشون داشته باشه.در مورد انتقال ناراحتیتون از طریق همسر به خانوادشون هم باید بگم سعی کنین بین خودتون بمونه واز همسرتون بخواین از طرف خودشون تذکر بدن.اینکه همسر شما واسطه باشه هم باعث دلخوری میشه وهم ممکنه احترام بین شما وخانواده شون از بین بره که خوشایند نیست .تعادل در رفت وامد داشته باشین که دلخوری کمتر پیش بیاد.گاهی برای خواهر شوهرتون هدیه بخرین وبهش محبت کنین تا بیشتر کلامتون تاثیر گذار باشه.موفق باشین.
ماهک جان در مورد نوع پوشش خواهر شوهرت حق با شماست.باید تذکر میدادی ولی نه زیاد که حساس بشن.شما وظیفه خودتو انجام دادی و باقیش با خودشونه.دیدی که حساسیت شما رو این قضیه اونا رو هم حساس کرده.شما گفتنی ها رو گفتین دیگه بی خیال.(مامانی من موافق نیستم که میگی چون خواهرشه و محرم نمیتونه تاثیر رو شوهرش بذاره.صرف اینکه محرمه دلیل نمیشه همچین پوششی داشته باشه.این نوع پوشش مختص زنه اونم برای شوهرش). ولی در باره محبت همسرت به مادرش و خونواده اش ، من اصلا اشکالی نمیبینم.شما زیادی رو این قضیه حساس شدی.خب اونم مادرشه نمیشه که خیلی خشک و رسمی باهاش برخورد کنه. (ببخشید ولی من حس میکنم شما میخوای شوهرت تمام و کمال در اختیار شما باشه و این شدنی نیست.بپذیر که اونا هم خونوادش هستن و باید به اونا هم محبت کنه.شما هم به جای اینکه ناراحتی تو به شوهرت منتقل کنی سعی کن حساسیتت رو روی این موضوع از بین ببری)

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

از بعد از ظهر داشتم یه سری از کارهای فردا رو انجام میدادم.قلب های گل رزی رو درست کردم.همینطور استیکر ها رو و جمله های روشونو نوشتم.تازه یه طراحی هم از صورت شوهرم کشیدم. فردا صبح که شوهرم رفت اول خونه رو تزیین میکنم و بعد برم سروقت آشپزی. آهان یه ایده ی دیگه که به نظرم رسید اینه: یه سرچ تو نت داشته باشین و عکسهای عاشقونه که کنارش متنهای عاشقانه خوشگلی دارن و پیدا کنید و اونا رو چاپ کنید. بعد همه رو لول کنین و با روبان قرمز ببندین.بذارین تو شیشه.شیشه رو هم تزیینش کنین.فکر کنم چیز جالبی از آب در بیاد. البته من خودم واسه فردا انجامش نمیدم.باید یه خورده از ایده ها رو نگه دارم واسه دو هفته دیگه که سالگرد عروسیمونه. یه چیز دیگه هم بود ولی الان یادم رفته . حالا بعدا میگم.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

ماهک جان ی چیزی بگم نمدونم چ بازخوردی ایجاد میکنه ولی بدون حرفم کاملا دوستانه ست البته تو جامعه خیلی این حرفا خریدارنداره ولی ی درصد احتمال تاثیر هم بدم می گم این جمله شماست:"باید باان برخورد کنم تامتوجه بشه که زنش اولیت داره " در دین مفهومی داریم ب نام ولایت. ینی هر کس بعد از خدا در مرتبه پایین تر ولی داره. مثلا برای ما زن ها اول خدا در مرتبه پایین تر امام زمانمون در مرتبه پایین تر ولی فقیه در مرتبه پایین تر قبل ازدواج پدر و مادر و بعد ازدواج شوهر. برای مرد هم همین طور فقط فرقش اینه بعد ازدواج هم پدر و مادر ولی مرد هستن. حالا کاربرد ولایت:جز در حرام و واجب اطاعت از ولی واجبه و حرف اون ب حرف همه حتی خودمون اولویت داره. برای مرد واجبه حتی بعد ازدواج هم ولایت پدر و مادرش رعایت کنه و اطاعت کنه ازشون. ینی اگ رضایت زنش چیزی بود و رضایت مادرش چیزی دیگه برای مرد از لحاظ شرعی واجبه حرف مادر رو اطاعت کنه(در مواردی ک ن واجبه ن حرام) ولی زن اگر پدر و مادرش با شوهرش در یک موضوع 2 حرف بزنن بر زن واجبه حرف شوهرش انجام بده. اتفاقا زن باید دائم مردش رو تشویق کنه ک در خدمت پدر و مخصوصا مادرش باشه.کف پاش رو ببوسه. استاد پناهیان گفتن حتی اگر مرد پولی داشته باشه و بین زنش و مادرش بخواد انتخاب کنه برای کدوم خرج کنه برای مادرش ثواب بیشتری داره خرج کنه. عزیزم من هم زن هستم و میفهمم انحصارطلبی یک زن ینی چی و اینکه یک زن دوست داره شوهرش بیشتر مال خودش باشه. ولی هیچ وقت هیچ زنی برای یک مرد به اندازه مادرش حق به گردنش نداره و هرچی هم براش زحمت بکشه بازهم مادرش اولویت داره. عزیزم شوهرت اگر روزی هزار بار کف پای مادرش رو ببوسه و حرفای محبت آمیز بهش بزنه بازم کم کرده. شما هم با شیطان ک سعی می کنه وسوسه ت کنه مبارزه کن و خودت رو از برکت هایی ک محبت شوهرت ب مادرش ب زندگیتون میاره محروم نکن. دائم برای خودت یاداوری کن این زن برای من مادرشوهره ولی برای شوهرم ""مادره"" اینم بدون وفاداری و خوشرفتاری مرد نسبت ب مادرش نشون ندهنده باوفایی اون مرده و می تونی خیالت راحت باشه ک این شوهر در سخت ترین شرایط هم بهت وفادار خواهد موند و اون موقعی ک دیگه جوونیت بگذره و طراوتت از دست بدی به پات می مونه. ی نکته دیگه اینکه زن باید بعد ازدواج دیگه خانواده اول خودش رو خانواده شوهرش بدونه. از قدیم گفتن دختر مال مردمه. همچنان از طرح کردن این صحبت ها هراسناکم و نمیدونم چی در انتظارمه

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

آیناز جون اینجا بهت حمله نمیکنیم چون فقط برای شادی و ایده است
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2810