2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506621 بازدید | 3009 پست
فروردین 67. چطور؟

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

میخواست بیاد شهرمون نمیگفت. بعد که میرسید پشت در زنگ میزد به گوشیم و بعد از کلی حرف میگفت پشت دره و میخواست در رو باز کنم.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماه تولدشو حدس زدم اخه مردای فروردین خیلی رمانتیکن .پدرشوهرمنم اینطوریه اما ان زیادی حال بهم زنه امافکرنمیکردم 67باشه اخه مردایی ک اصولن سنشون زیاده این کارارومیکنن ومیفهمن که خانم ها ازاین کارها خوششون میاد
این غافلگیری از طرف من بود: یه بار با خونواده ام می خواستیم بریم شهرشون.منم ساعت حرکت رو یکی دو ساعت دیرتر گفتم.البته با مادرشوهرم هماهنگ کرده بودم.وقتی وارد شهرشون شدیم مادرشوهرم فرستادش دنبال نخود سیاه.رسیدیم خونشون مامانش آدرس مغازه ای که رفته بود رو بهم داد و منم رفتم اونجا.منو که دید دهنش به شعاع نیم متر باز مونده بود.

شوخی هاشم که یه سریشو واستون تعریف کردم. یه سری هم که نمیشه تعریف کرد آهان یه بار خیلی از دستش عصبانی بودم.رفتم تو اتاق و در رو بستم. مثلا قهر.بعد اومد پشت در صدام میکرد من جواب نمیدادم. یهو گفت آخه غذا سوخت و من نمیدونم باید چیکار کنم.منم هول برم داشت در رو باز کردم چنان دویدم سمت آشپزخونه که پام لیز خورد و با مخ رفتم تو اپن.تازه بعد اون ضربه یادم افتاد من اصلا غذا رو گاز ندارم.

خاهرشوهرم ازمن وشوهرم 9سال کوچکتره19سالشه خیلی بد جلوی شوهرم لباس میپوشه طوریکه وقتی میشینه چاک سینش کامل پیداس و شورت میپوشه جلوش سرشو میزاره روپای شوهرم و خیلی باحاش ور میره
ماهک من برادر ندارم ولی تا قبل از ازدواجم جلوی بابام خیلی راحت بودم و اپن بودم وقتی که ازدواج کردم تازه فهمیدم که ای وای این چه وضعشه دختر از بعد از ازدواجم خیلی بیشتر رعایت میکنم احتمالا خواهر شوهرتم عمدی این کارها رو نمیکنه ولی راستشو بگم من خوشم نمیاد خواهر شوهرم جلو شوهرم اینطوری بگرده اخه من خیلی غیرتیم
من چندین بار به شوهرم تذکردادم که دوست ندارم خاهرت اینطوری میکنه یا جلوی من انقد باهات ور میره یا وقتی باهم میریم بیرون دستتومیگیره دقیقن مثه زن وشوهرا میچسبه به شوهرمن
اوایل عقدمون بود وقتی شوهرم میومد دنبالم ک بریم بیرون مامانش میگفت مریمم تنهاس انهم با شوهرم میفرستاد بعد میومد دست شوهرم و میگرفت هی میکشوندش این ور و انور که من این و میخام ان و میخام اصلن بمن نمیرسید که خرید کنم یا چیزی بخام
میدونی ماهک شاید براش واقعا این چیزا تعریف نشده است و متوجه نیست ولی در مورد اینکه چطور باید متوجهش کنی راه حلی ندارم شاید بقیه بچه ها بتونن کمکت کنن برام بنویس شوهرت چه عکس العملی نشون میده البته من باید برم بعدا میام و میخونمت فعلا
یبار که یاد م انقد عصبانی شدم که از تو رستوران قهر کردم برگشتم برم خونمون که وسطهای راه امد دنبالم گفت چرا اینطوری میکنی ان بچس گفتم ینی چی بچس15سالشه تو اگه من خیلی برات مهم بودم ان و به من ترجیح نمیدادی رفتم که رفتم وتایک هفته جواب نمیدادم
2810