2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506634 بازدید | 3009 پست
مریم جون عکس استیکرهاتو بزار
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راست میگی در هر صورت واسه هر کدومش یه جشن کوچیک هم که شده باید بگیرم.ایده کم میارم

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

ماهک جون کار خوبی کردی.واسه پیام برو تاپیک پیامکها. من با گوشی ام.اگه کسی میتونه لینکشو بذاره.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

شوهرمنم کارخاصی نمیکنه ینی من نمیتونم خیلی پیش بینیش کنم اما بقولی بستگی داره از کدوم دنده بیدارشده باشه یا آنروز حالش خوب باشه یدفه خودش همین طوری الکی ی شاخه گل برام میخره اما هرکاری هم میکنم همون انتظاری ک دارم و حالا یکم بیشتروکمترانجا م میده ولی بدون ارایش ها اگه ارایش داشته باشم انهم خیلی غلیظ اصلن میزنه توکاسه کوزم
اما شوخی دیشب جناب همسر خان: گفته بودم که شوهرم این روزها درگیر یه پروژه جدید شده و دیر میاد خونه.منم وقتی شوهرم نباشه و خودمم اینجا ول نچرخم کتاب میخونم. موقع کتاب خوندن هم همه چراغا رو خاموش میکنم و فقط چراغ مطالعه رو روشن میذارم.دیشب کتاب حکایت های نراقی رو میخوندم و حسابی گرم کتاب خوندن شده بودم.و اصلا متوجه نشدم شوهرم کی برگشت.بعد که احساس خستگی کردم گوشیمو روشن کردم و یه آهنگ از حامد زمانی پلی کردم و صدامو گرفتم رو سرم و منم باهاش میخوندم. وقتی خوندنم تموم شد شوهرم که معلوم نیست از کی تو اتاق بود شروع کرد تشویق کردن.از صدای دستش سکته کردم. تازه صورتشو پوشونده بود که مثلا وقتی میاد من بترسم.بعد که دید من مشغول خوندنم ساکت موند تا خوندنم تموم شه.بخدا شبیه داعشی ها بود.فقط چشماش دیده میشد.

برای ماهک جون::: موضوع: پیامک عاشقانه به همسر عزیزم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=861634&PageNumber=1
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مچ بندازید بوسش کنید دست بندازید گردنش شب ب شب تا نرفتید تو بغلش نخوابیداز همین امشب با فاصله نخوابید پاتونو بندازید رو کمرش رو رون پاش بچسبید بهش با موهاش ور برید گوشاشو لیس بزنید با انگشتاش بازی کنید ب خودتون برسید هررررر روز دوش بگیرید قبل از اومدنش هر روز ی چیزی اماده داشته باشید ن اینکه اومد برید تازه اماده کنید شربت میوه پوست کنده و....
2810