سلااااااااااااام دوستان ...
شما تا حالا کاری کردین که همسرتون خیییییلللللیییی خوشحال بشه؟ یک کار جدید و غیر عادی؟
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
جشن گرفتن در ذهن اکثریت ما به معنی خرج کردن پول هنگفت و خریدن هدیههای گرانقیمت و کیک و …. است. اما تجربه ثابت کرده است که اتفاقا پول در این نوع مراسم در درجه دوم قرار دارد، اصل حس درونی شما نسبت به آن، انگیزه و اشتیاقتان برای انجام کارها و خلاقیت و هنری است که در آن به کار میبرید. با کمی فکر کردن و صبر، هنر و حوصله به خرج دادن میتوانید جشنی به یاد ماندنی و تا ابد خاطره انگیز برای همسرتان ترتیب دهید.
نمیدونم تاپیک کوثر جون را یادتونه یا نه....
میخوام خلاصه تاپیک را براتون بزارم چون الان تاپیکش حذف شده
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من خیلی دوست دارم توی زندگی دو طرف همدیگرو سوپرایز کنن یا کاری کنن که از خمودی و بی حوصلگی زندگیشون دربیاد و زندگی هیجانی بشه در کل زندگی روتین نشه بیاین اگه شما هم میتونین کمک کنیم ایده هایی که به ذهنمون میرسه یا انجامش دادیم بذاریم برای هم که کلا متفاوت باشیم
توی اجرای ایده ها بیش از هرچیزی باید صبور بود توقع نداشته باشید عکس العمل همسرتون ب یک شکل باشه عوامل مختلفی تاثیر داره ،محیطی ک بزرگ شدن، نوع تعاملی ک تا الان باهم داشتین و...همه ی اینها باعث میشه واکنش همسرتون متفاوت باشه
ما اینجاهستیم تا خودمون عشق ورزی و بیاموزیم و تمرین کنیم بیشتر از اینکه واکنش دیگران چی باشه عشق ورزی ما مهمه
"""" دوستان پست های اضافی حذف میشه """""
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
هر مرد یجوری غافلگیر و خوشحال میشه حتی بدون برخورد مستقبم مثلا با پختن غذای مورد علاقه پارتنرتون و با موزیکای محبوبش با تم و لباس و حرکاتی ک دوس داره ی شام زیبا براش بچینید ناخواسته ذهنش این اتفاقو درک میکنه چون توی بهترین و دلخواه ترین حالتش هست
من چند بار برای سورپرایز کردنش ست لباس زیرهای خوشگل خریدم ستش یه جوری بود که در آدم ضعف میرفت براش چون دامن های گوگولی کوتاه هم داشت و اینگونه بود که جناب سورپرایز شد😂🤤🙈
لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟ تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من چند بار برای سورپرایز کردنش ست لباس زیرهای خوشگل خریدم ستش یه جوری بود که در آدم ضعف میرفت براش ...
اونم برای سورپرایز کردنم چیزی رو که مثلا یه ماه پیش نیاز دارم و میخره برام. چون من یادم رفته بود که بهش احتیاج دارم خیلی ذوق میکنم و خوشحال میشم. به نظرم زندگی با همین ذوق و شوق های کوچولو قشنگ میشه و همیشه نیازی به سوپرایزهای بزرگ نیست
لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟ تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
همیشه موقع اومدن به استقبالش میرم و بغلش میکنم وباز بوس ....و همیشه موقع خواب .. وقتی اون میخوابه م ...
من و نامزدم هر شب هر روز ساعت ۱۲ شب که میشه به اندازه تعداد کلمه های اسمم مون دوستدارم میگیم مثلا نفس سه کلمه هست ۱۲ شب که میشه میگیم دوستدارم دوستدارم دوستدارم میفرستیم به هم حتی وقتی قهر کردیم