2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست
نه عزيزم لباس خواستگارى و بله برون و عقدم ازش خريدم

کجابود عزیزم ادرس میدی من برم 

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می ۷۴ کجااااییییییی؟من فسقلدونه سابقماااا

سلاااااام فسقلدووووون کجاااای تو دختر.. خبری نبود ازت و کسی پی ام نمیداد منم دیگه یه مدت اصلا سر نزدم امشب گفتم یه نگاهی بندازم ببینم ایده ای چیزه جدیدی هست یا نه ک دیدم پیامتو خوشحال شدم

سلام به همه ی مامانها و عروس های مهربون

به تازگی یه پیج خاص و خفن تو اینستاگرام زدم از محصولات مکرومه بافی که قیمتش نسبت به همه ی پیج های فروش مکرومه پایین تره و البته کارهای جدید تر و خاص تری هم داریم

مدت زیادی هست مکرومه میبافم اما به تازگی وارد فضای اینستاگرام شدم

ممنون میشم با فالو هاتون حمایتم کنید

آدرس:https://www.instagram.com/gereh_collection_/

از نظر من مردا هم مثه ما زنا توجه میخوان عشق و محبت میخوان درسته من هنوز مجردم اما میدونم مردی که زندگی براش عادی و سرذ شده میره دنبال توجه میگرده و در خیانت به روش باز میشه من تا حالا 2.3مورد ز مرد متاهل پیشنهاد داشتم رد کردم اما نشستم صحبت کردم و دیدم ریشه این اتفاق برمیکرده به بی توجهی زنشون اینکه همسرشون انقد غرق بچه و زندگیشون شدن که توجه به همسر رو فقط در حد پختن غدا و شستن لباساش میدونن و مرد هم بیرون از خونه دنبال عشق و توجه میگرده ودر نهایت ازشون خواستم یه بار همسرشون رو دعوت کنن برای شام بیرون دو نفره و رمانتیک و بشینن در مورد اینا صحبت کنن و از زنشون بخوان که مثه روزای اول زندگیشون براشون توجه کنن و وقت بزارن یادتون باشه اولویت اول زندگیتون بعد ازدواج همسرتونه  نه خانواده و بچتون 

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)
2810