2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506634 بازدید | 3009 پست
اووووووه کلی نوشتم بعد آخر به من میگه ابتدا وارد سایت شوید

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

ولی من که از رو نمیرم دوباره مینویسم: قدم اول خریدن کادو: صبح رفتم کادومو خریدم.همراهش بمب کاغذ رنگی و کلی بادکنک و جعبه کادو. تزیین کادو: کادومو متفاوت تزیینش میکنم.باید سرچ کنم ببینم تو نت چی پیدا میکنم.اگه بتونم عکسشو میذارم. پ ن: کادو رو همون اول رو نکنید.بذارین فکر کنن بدون کادو خواستین جشن بگیرین.قبل از خواب کادو رو بدین. تزیین خونه: میزناهارخوری رو با گل رز قرمز به شکل قلب درست میکنم.همینطور بالای تخت رو. بعد با چند تا کاغذ رنگی قلب درست میکنم روی هر کدومش یه جمله خوشگل مینویسم.چند تاییشو میذارم تو اتاق خواب.چند تا هم کنار مسواکش و ایینه سرویس بهداشتی و دوش و ... اگه تختتون با دیوار فاصله داره میتونین این فاصله رو با بادکنک پر کنید میزتونو هم قبل از اومدن شوهرتون بچینین.اگه میخواین فضاتون رمانتیک باشه و از شمع استفاده میکنید از شمعهای معطر استفاده کنید. غذا: ببینین چیا دوست دارن.مثلا شوهر من عاشق فسنجونه.ولی حتما از اون منویی که زنبوری گفت استفاده میکنم.اگه میخواین پیتزا درست کنین قالبتون به شکل قلب باشه. پیتزاتون خیلی خوشگل میشه.با سس روش یه جمله خوشگل بنویسین. کیک رو حتما حتما خودم درست میکنم . خیلی دوست داره و وقتی هنرنمایی میکنم بچه ام کلی ذوق زده میشه. ژله تزریقی درست میکنم و طرح توشو یه جمله خوشگل میزنم.یه ایده دیگه واسه ژله تزریقی هم اینه که از دو رنگ ژله استفاده کنید.ترجیحا رنگ روشن.یکی از ژله ها رو تا نصف قالب بریزین.بعد از اینکه خودشو گرفت با مارمالاد یا مربای تمشک( یا هر مربایی که میوه ریز داره) روش یه جمله واسش بنویسین.بعد ژله بعدی رو روش درست کنید.خیلی خوشگل میشه.من واسه تولد شوهرم ژله امو اینطوری درست کرده بودم.البته تزیینات دیگه هم داشت. سالاد هم که باید باشه.نباشه نمیشه. واسه میوه هم احتمالا از سالاد میوه استفاده کنم چون تزیینش هم راحتتره هم قشنگتر میشه. قبل از اومدن شوهرتون آماده و خوشگل چراغا رو خاموش کنید و با بمب کاغذ رنگی هاتون برین پشت در و منتظر باشین. پ ن:من واسه تولد شوهرم وقتی شوهرم وارد پارکینگ شد برق آسانسور رو قطع کردم.اگه به برقش دسترسی ندارین درشو باز بذارین تا آسانسور کار نکنه و شوهرتون مجبور شه از پله استفاده کنه. بعد تو راه پله روی هر پاگرد واسش یه بادکنک که روی هر کدومش یه جمله نوشته بودم، گذاشتم. البته عواقبش با خودتون.من هیج تضمینی نمیکنم آهان یه نکته: زیر هر جمله ای که روی تزییناتتون یا کاغذرنگی هاتون مینویسین تاریخ و ساعتش رو هم بنویسید.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آپلود عکس هدیه ای که من گرفتم ست مردونه زنونه هستش و احتمالا از این نوع تزیین کادو استفاده کنم. فقط یادمون باشه نوع تزیین کادومون و نحوه دادنش از خود هدیه مهمتره.

سلام بچه ها من خونه دارم، اطراف خونه هم مغازه کادویی و اینا نیس، پس نه کادودارم نه تزیینات و اینا، چیکار کنم تو این 1روز باقیمونده؟!
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
حلما جون ایده هات عالی بود من تزیین را بیشتر میزارم برای اتاق خواب چون مهمون بازیمون زیاده احتمال اینکه اون روز مهمون داشته باشیم هم زیاده ایده ژله عالی بود من تابحال امتحان نکردم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
محدثه جون اگه واقعا نمیشه بچسب به خوراکی ها و تزیینات و با همون وسایل تو خونه کمی تزیینات تغییر دکوراسیون هم خوبه خودتو خوشگل کن
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
غزل به خدا اونجا چون همه ما رو میشناختن، فقط آبرو داری کردم.بد بختی ای هم که دارم موقعی که خیلی از دستش عصبانی میشم، خنده ام میگیره.واسه همین هیچ وقت عصبانیتمو جدی نمیگیره. البته دیشب تلافی کردم.با وجود اینکه خسته از کار برگشته بودرفتیم کلی خرید کردم.

تازه من وختی شوره بیاد دنبالم با ماشین اولش سوار نمی شم و می گم: آقا برین کنار مزاحن نشین! بعد هی اون بوق می زنه می گه خانوم بیا بالا وکلی می خندیم!
حلما جون قضیه کاغذ پر بوس مادرشوهرت هم خیلی خنده دار بود
واااای نگو زنبوری یادش میفتم از عصبانیت میخوام منفجر بشم. ولی برنامه ها دارم برای این آقای همسر. اگه یه بار، فقط یه بار منم پیش مامان یا بابام پررو بازی دربیارم و قید حیا رو بزنم دیگه هوس نمیکنه از این کارها بکنه.

2810