2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506646 بازدید | 3009 پست
از صفحه‌های اول بخون ینی من قند توی دلم اب شد از بس عشق می‌باره توی این تاپیک بخدا... براش شالگردن ...

جون بابا😍😍😍چشممم

اتفاقا ی مدته هییییی می‌خوام براش نامه بنویسم هی یادم میره😑

سه روزه پری شدم اعصاب ندارم همش بهش گیر میدم طفلی چیزی بهم نمیگه 😐😂امشب ازش عذرخواهی کردم و دلیل بد اخلاقیامو گفتم

گفت عیب ندارع چون زندگی خودمی

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس بخاطر همینه ک از من عاقلتری 🙈⁦❤️⁩من ی ماه دیگه میشه ۲۰سالم شوهرمم۳۰سالشه

چه سن خوبی هستی از ۲۰ سالگیت حسابی استفاده کن بهترین سن زندگی هست. سعی کن تا میتونی خاطره خوش برای خودت رقم بزنی تو این سنی که هستی.

من تصمیم گرفتم چندتا نامه بنویسم دیزاینشون کنم روش با رژ لب ماچ کنم براش پست کنم این سری

شوهر من مرد خوبیهاااا

اما زیادی خاکیه از این عشوه ها خوشش نمیاد😂چون یبار راجع بش باهاش حرف زدم گفت دوسندارم...منم بیخیال شدم براش عشوه بیام

دوست داشتن من و شوهرم یجور باحالیه😅می‌زنیم تو سر و کله هم شوخی شوخی دعوا میکنیم وسط دعوا هم می‌خندیم و همو میبوسیم و باز ادامه میدیم😂😂😂پایمه

اگر خونه‌شون رفتی برو توی اتاقش مرتب کن بعد جاهایی که میدونی کسی به جز خودش دست نمیزنه یادداشتای عشق ...

خونشون که هروقت میرم اتاقشو مرتب میکنم ،ولی نامه همش یادم می‌ره بنویسم😐میگن خیلی خوبه نامه نوشتن برای همسر

شوهر من مرد خوبیهاااا اما زیادی خاکیه از این عشوه ها خوشش نمیاد😂چون یبار راجع بش باهاش حرف زدم گفت ...

کم کم انجام بدی عادت میکنه

همه مردا اینطورین

ولی یکم سن و سالتون بالاتر بره نیاز به تمدید عشق دارین این کارا باعث میشه به عشقتون برسید و زنده نگهش دارید.

خونشون که هروقت میرم اتاقشو مرتب میکنم ،ولی نامه همش یادم می‌ره بنویسم😐میگن خیلی خوبه نامه نوشتن بر ...

خیلی عالیه

متنای عاشقانه براش بذار همیشه

توی بالشی که شب میخوابه هر چندوقت یک‌بار یه نامه براش بنویس

مرتب انجام ندی که حالت وظیفه بشه. بذار چشم انتظاری بکشه.

چه سن خوبی هستی از ۲۰ سالگیت حسابی استفاده کن بهترین سن زندگی هست. سعی کن تا میتونی خاطره خوش برای خ ...

پس برا همینه شیطون تر شدم😕🙄😂خیلی شیطنت میکنم شوهرم ک میاد هلاک میشه از دستم طفلی گاهی تو خونه مثلا میخواد بره اتاقش از پشت هلش میدم مجبورش میکنم ب دویدن😅😅😅کل خاطرات خوبم شده شوهرم بهترین رفیقمه

خیلی عالیه متنای عاشقانه براش بذار همیشه توی بالشی که شب میخوابه هر چندوقت یک‌بار یه نامه براش بنو ...

اوکی چشم خواهری مرسی فداتشم😍😍😍حتما انجام میدم

2810