2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506645 بازدید | 3009 پست
مرسی عزیزم...نه میدونی چیه کلا اخلاق زن با مرد فرق میکنه زن با اینکارا روحیه میگیره کلا برای هرچیزی ...

چشمات سلامت.قبلا اصلا اینطور نبود دوستم از ۸۸باهمیم.ازوقتی ازدواج کرده حس میکنم حسود شده متاسفانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره تلقین نکن.. ولی درکل عطرم اگه دوس داری مثلا یه رایحه براش بگیرب با اون رایحه رو استفاده کن ...

راستش سر همون مشکلاتی ک گفتم هیچ کاری نکردم.اما اون چرا یه کارایی کرد ک چون ناراحت بودم کلا بسرم زد پسش زدم خواست بیاد خونمونم گفتم فعلا نمیتونم....خیلی بد شده نه!؟

یکمی حس میکنم هنوزم از دلم درنیومده اما ب رو خودم نمیارمش

بچه هاا من هنوز تازه میخوام عقد کنم ۱۷ سالمه استرس دارم و از چیزایی که تابه حال دیدم از ازدواج زده ش ...

الهییی...بنظر من زوده برو تا ۲۵ سالگیت به این چیزام فکر نکن.ازدواج خیلیبییییی مقدسه...

اونقد باید خانم و محجوبو متین باشی ک بتونی مدیریت کنی یا اگ حس میکنی مورد خوبیه بذار حداقل ۲۰ شی بعد عقد کن.نامزد بمونین

بچه هاا من هنوز تازه میخوام عقد کنم ۱۷ سالمه استرس دارم و از چیزایی که تابه حال دیدم از ازدواج زده ش ...

چون حتی انگشتای دستم باهم فرق دارن.

یه مرد با یه مرد دیگ زمین تا آسمونن...

زنا ک کلا هرکی ی دنیایی داره...

اصلا ن ب خوشبختیه کسی نگاه کن ن به بدبختیه اون...

خودت باشو خودت 

انقد به همه چییی فک کن ک خدایی نکرده لحظه ای حتی بعد عقد دیگ اون دختر قبلی نخواهی بود...

راستش سر همون مشکلاتی ک گفتم هیچ کاری نکردم.اما اون چرا یه کارایی کرد ک چون ناراحت بودم کلا بسرم زد ...

فسقلدون حون عزیزم منظورت از مشکلات همونی بود که خواستی سوپرایزش منی ولی نتونستی؟؟؟ میدونم خیلی بده و ادم کلی حرص میخوره ولی حیفه بخاطر چیزی ک گذشت یه فرثت دیکه رو از خودتون گرفتبد.. یادمه کفتید نامه رو میزارید برا سالگرد عقدتون... ولی اینطور ک معلومه انحام ندادید... زن و شوهر تو زندکی دیکه باید یه جورایی الزایمر هم بکیرن که تنش ها و قهر ها رو زوووود فراموش کنن تا لحظات و فرصت های ناب دیگری رو از دست ندن... خب چ اشکال داره سوپرایز که نباید همیش با مناسبت باشه برای دل خودتم که شده و چون دوس داشتی سوپرایزش کنی یه بار بدون مناسبت سوپرایزش من شاید بیشترم لذت بخش باشه.. نمیدونم گفته بودم یا نه من یه بار بدون هیییچ مناسبتی صبخ زود برای صبحانه سوپرایزش کردم خییییییییلی ذوق زده و خش حال شد باورش نمیشد..  برای همین میکم میتونی بدون مناسبت هم سوپرایزش کنی که نشون بدی بللللله شمااااهم بلدید

منم ۱۹ سالمه ماه پیش عقد کردم و واقعاا حس خوب و خوشبختی دارم

طرف مقابلتو خوب خوب بشناس 

کلللی باهاش حرف بزن

اصلنم عجله نکن

حتما پیش یه مشاوره پیش از ازدواج خوب برو 

ایشالا که تو هم خوشبخت میشی🥰😉

2810