2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506647 بازدید | 3009 پست
ان شالله هرچه زوودتر هم عروسی میکنید.. خواهش می کنم عزیزم.. خودتون چیز خاصی ب ذهنتون نمیرسه؟؟

ممنونم...

خیلی دوسدارم خوشحالش کنم اما نمیدونم چطوری...

ایده کافی شاپو رستوران قشنگه اما سورپرایز نیست چتن از شلوغی بیشتر خوشش میاد و میگه چندوقته عروسی نرفتم مثلا دلش دورهنی میخواد بنظرم تا خلوت.بنظرتون اوناییو ک باشون صمیمیه خبرنکنم بیان بعد سورپرایز شه!؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اما ایده ی نامه فوق العاده زیباعه

پس حتما نامه رو انجام بدیذ.. حالا ک میگید جای شلوغ بیشتر دوس داره. رفتن ب شهربازیم خوبه ولی با این وضع درست نیست..میتونید یکم شیطنت کنید و بهش بگید حالتون یکم بده و مثلا شکمم درد میکنه دوس دارم بیای پیشم و اینا بعد از قبل با دوستان و اشنایانی ک خودتون میپسندید هماهنگی سده باشه و ی جشن خوب و خوشکل تو خونه داشته باشید وقتی اومد تو یه هو چراغا روشن شه و بادکنک بترکه و خلااااصه از این جور سوپرایزا... همین که تو جمع آشنایان حس کنه که خیلی بهش بها داده شده فک کنم خیییلی براشون خوشایند باشه ( چون به هر حال حالا زبون ضد عام و خاص بوده برای صبر تو این چند سال با این کار پیش بقیه سربلند میشه و افتخار میکنه.. ی جورایی انگار که بگه دیدید ارزششو داشت) 

پس حتما نامه رو انجام بدیذ.. حالا ک میگید جای شلوغ بیشتر دوس داره. رفتن ب شهربازیم خوبه ولی با این و ...

همین ایده ی شما ب ذهنم رسیده و این نکته ی آخر عالیه خیلی خوشم اومد چون ب اون لحاظ ک عالمو آدم اذیتمون کردن هیچوقت یادم نمیره .فقط توو خونه ی ماباشه بنظرتون یا خونه ی عموم !

پس حتما نامه رو انجام بدیذ.. حالا ک میگید جای شلوغ بیشتر دوس داره. رفتن ب شهربازیم خوبه ولی با این و ...

وهدیمم میخوام براش ساعت بگیرم.

اما عقربه ای دوس نداره و دیجیتال و اسپرت دوس داره.معمولا واسه خریدکردنه خودمم جدایدا نظرشو به نظرخودم ارجح میبینم .قبلا اینطوری نبودم.حتی خواهرم همیشه باخودم خرید میریم ک واسش انتخاب کنم.حالا اینکه سورپرایزه نمیدونم چطو خریدشو بزنم!خودمم همیشه عقربه ای پوشیدم.دیجیتالی انواع و اقسام داره.اما غیرمستقیم ازش پرسیدم کله گنده و اسپورت دوس داره و فک کنم اینکه کلا صفحه اش خاموش باشه و با دکمه شب روشن بشه دوس داره اما رنگشو هنو نمیدونم .زیادم سوال کنم متوجه میشه .یه سری خواستم لباس واسش بگیرم درمورد سایز آقایون ازش سوال کردم چند روز بعد ک بهش گفتم گف لباسه!

متاسفانه درخرید لباس و وسایل آقایون یکم میلنگم...کاش همون دوران یه چیزایی واسش خریده بودم حداقل الان دستم میومد باید چیکارکنم.خانم mi74خیلی ممنونم از وقتی ک میذارین و کمکم میکنینن

همین ایده ی شما ب ذهنم رسیده و این نکته ی آخر عالیه خیلی خوشم اومد چون ب اون لحاظ ک عالمو آدم اذیتمو ...

خب اگه اینطوریه همون خونه ی عموتون بگیرید.. بله من حدس زدم که همه در جریانن و خیلی زخم زبونا زدن شم زنانم گفت

ولی ب نظرم تعداد مهمونا همه ی نزدیکا باشن اگر ناذحتم نمیسه دوستای نزدیکشم باشن بهتره .. ب نطرم خیلی خوشحال میشن

وهدیمم میخوام براش ساعت بگیرم. اما عقربه ای دوس نداره و دیجیتال و اسپرت دوس داره.معمولا واسه خریدکر ...

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم ی شب ب یاد موندنی براخودتون بسازید.. راحب ب کادوتونم ب نظرم ببینید چی بهش میاد من خودم دومین کادو ک برا همسرم گرفتم اون موقع نامزد بودیم هنوزم خیلی خوب سلیقه شو نمیدونستم یه ساعت گرفتم ب نظر خودم خیلی شیک و ساده بود ... چ اشکال داره اگرم زیاااد اونطور ک مبخاسته نبوده مهم اینه شما ابنو براش پسندیدید و این براش با ارزشه.. منم اول یکم دو دل بودم ولی خودم بعدا ها اینقد ازش تعریف کردم از ساعته که وااای چ قدر ب دستت میاد و تا حالا ساعتی به این شیکی ندیدمو اینا البته بعدها نه همون موقع.. ک الان دیگه خودش اینارو میگه... 

یاعت بستگی به دست ژرف مقابل هم داره.. من ساعتو عموم دست کرد اصلا ب دستش نمیومد ولی ب دست اقامون خییییلی میومد..

اگه دستشون سفیده سعی کنید دسته سیاه یا قهوه ای باشه ساعت....نامه رو اماده کردید؟؟

ببخشید تند تند تایپ کردم غلط املاییم زیاد شد..

منم ۵ فروردین سالگرد ازدواجمونه البته دومین سالگرده.. هر سالم اون موقع خونه مادر شوهرمیم چون تعطیلات میریم شهر اونا...پارسال یک کیک گرفتیم و دور هم بودیم ولی سوپرایزی نداشتم چون اونجا بچدیم و هیچ جا رو نمیشناختم که تنها برم و اینا.. ولی امسال میخوان قبل رفتن تو سهر خودمون کادوشو اماده کنم و اونجا جشن بگیرم.. نمیدونم خوب میشه یا نه... 

راستی اون ایده ی روز مهندسم که زنبوری جون قبلا گذاشته بودن رو اجرا کردم خیلی خوششون اومد و من پیام دادم جوابشو داد و بعدشم زنگ زد خیییلی خوشحال بود گفت دوس دارم بیام خوووونه تند تند بغلت کنم

خانما چرا هیچکی فعال نیست.. من همیشه از این کارا میکردم و خیلی کارای دیگه هم انجام دادم .. که سوپرایز شه ولی واقعا وقتی این تایپیکو خوندم پ میدیدم ک همه انحام میدن واقعا انرژیم برا این کارا هزار برابر شد.. چ خوب میشه که همگی انجام بدیم و بیایم تجربه هامونو بهم بگیم و عکس العمل ها رو ببینیم.. واقعا حیفه

با این کارا زندگی ها خیلی با نشاط میشه

کاش همگی فعالیت کنیم

راستی همون موقع که این تایپکو میخوندم راجب به ایده ی ساعت.. همون موقع انجام دادم تو ی برگه یه متن نوشتم و چسپوندم به پشت یاعت دیشب باطریش تموم شد و اقامون برگه رو دید خیییلی خوشحال شد و کلی خندید و قربون صدقه م رفت

سلام امشب باز ی ایده رو پیاده کردم که خیلی خوب بود.. ی شام جدید پختم و با تزیینات قالبی ب شکل گل.. بعد قبلش ب اقامون گفته بودم میرم ارایشگا موهامو درست میکنم همین طوری ادم ک نباید فقط برا عروسی موهاشو درست کنه... ایشونم گفت اره فکر خوبیه.. بعد قبل از اومدنش ارایش کردم و لباس شب خوشکل پوشیدم و موهامو درست کردم با مدلی ک جدیدا یاد گرفتم انگار رفته بودم ارایشگا.. بعد قبل از ورودش ب خونه چند تا شمع روشن کردم و چراغا خاموش وقتی میخاست بیاد تو چون همه جا تاریک بود شوکه شد گفت بسم الله... بعد وقتی چراغارو روشن کرد و اینجوری منو دید خیلی خوشش اومد و میگفت هرچن وقت ی بار برا درست کردن موهات برو ارایشگا خخخخ .. البته بعد بهش گفتم خودم درست کردم و قیافه ش دیدنی بود.. بعد از شام هم که خداروشوکر خیلی دوس داشت ی اهنگ شاد گذاشتم و یکم براش رقصیدم.. خییییلی کییییف کرد.... شب خوبی بود.. گفتم براتون بگم شاید ب درد کسی بخوره

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم ی شب ب یاد موندنی براخودتون بسازید.. راحب ب کادوتونم ب نظرم ببینید چی بهش ...

میدونم ک عزیزه براش خودم یکم وسواس گرفتم.حالا به خواهرش ک دخترعمومم میشه گفتم فردا قراره باهم بریم براش بخریم.سفیده دستاش...ورنگای تیره خیلی بهش میاد...

نامه رو نمیدونم واقعا باید از کما شروع کنم!

تووش عذرخواهی بابت این سالها ک خودمم جز اونایی بودم ک اذیتش کردم...یا اونارو بیخیال شم و از اوله عقدمون شروع کنم بعد راستی توو چه برگه ای بنویسمش؟یا دفتر باید بگیرم! 

ببخشید تند تند تایپ کردم غلط املاییم زیاد شد.. منم ۵ فروردین سالگرد ازدواجمونه البته دومین سالگرده. ...

خواهش میکنم همینکه همفکری میکنین باهام و پیشنهاد و ایده لطف میکنین میدین خیلیم ممنونم ازتون .۵فروردین سالگرد عقدتونه یا عروسیتون؟البته توو استان ما ک اینطوریه عقد جداس عروسی جدا.خیلی جاها عقدوعروسیشون یکیه.ازقبل ایده ایو‌آماده کنین بهتره.چون پارسال کیک رو امتحان کردین.بازم هرجور خودتون بهترمیدونین.ایشالله سالیانه سال باهم اتفاقاته های مشترکتون رو جشن بگیرید و خوشحال باشید...

2810