2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506621 بازدید | 3009 پست
انیس جون منم دوتا بچه دارم 365 دلیل که میگه من چرا دوست دارم ... "من دوستت دارم چون ... ...

من واسه تولدش چون زیاد دست و بالمون باز نبود بتونم هدیه بخرم خودم کیک تولد درست کردم و چندجای خونه که مسیرش از در ورودی تا اتاق خواب بود چندتا کاغذ با جمله عاشقانه نوشتم...

بعد کیک آوردم و یه جعبه که روش نوشته بودم ۳۲ تا از خوبیات از بین همه خوبیات.. داخلش ۳۲ تا یعنی به تعداد سنش کاغذ کوچیک لوله کرده بودم و خوبیاش نوشتم مثلا همیشه هوامو داری. زحمت میکشی و.... بهش دادم خیلی خیلی ذوق کرد و گفت بهترین هدیه ای هست که گرفتم تا حالا 

من تا الان تونستم۱۲۰تا از خوبیاش بنویسم و هنوزم دارم فکر میکنم ک چیزی از قلم نندازم ولی ۱۰۰در۱۰۰خیلی ...

ان شاالله خوشحال میشه

همسر من که با اینکار خیلی ذوق کرد

ولی من به تعداد سنش خوبی نوشتم رو کاغذ... گفتم ۳۲ تا از خوبیات از بین همه خوبیات...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی تو حال خودمونیم . یهو همینطوری نگاش میکنم . متوجه نگاهم میشه میگه چیه ؟! میگم چه جالبه که ما زن ...

منم از روز اول سعی کردم حتی اگر خوابم نمیاد یا کار دارم وقتی همسرم میخواد بخوابه میرم کنارش و یکم شیطونی میکنم این باعث شده همسرم بدون من نمی‌خوابه حتی اگر کار داشته باشم منتظر میمونه کارم تموم شه و برم پیشش بعد بخوابه...

سلام

خانم دوست شوهرم برا اینکه شوهرش رو غافل گیر کنه کیک خرید اومد خونه ما(یعنی خونه دوست شوهرش)و کلی بادکنک خرید و اتاق رو تزیین کردیم شوهر من هم زنگ زد به دوستش گفت شب بیا خونه ما برای دور همی 

اونم وقتی اومد اونجا با اسپری برف شادی خانمش رفت به استقبالش وقتی هم اومد توی اتاق کلی شوکه شد

تعطیل نمیشه نگار جون جلوی شوشو باباشو بیشتر از بابای خودتون تحویل بگیرین بزارین خوشحال بشه وسورپرا ...

فک نمیکنی مقایسه ات مسخرس؟!؟!هر چقدرم که پدرشوهر و شوهر عزیزن ولی نباید با پدر خودت مقایسه کنی .هرکس احترام .شخصیت.و ارزش خودشو داره عزیزم لطفا انقد بچگانه نظر نده ممکنه یکی ی ازحرفات الگو برداری کنن

صبح ها که شوهرم ببدار میشه میره سرکار معمولا من خوابم... یه بار نصف شب که خواب بودش رفتم رو آینه دستشویی با رژ براش جملات عاشقانه نوشتم و خوابیدم... صبح که بیدار شده بود و دیده بود کلی ذوق کرده بود اونم رو برگه برام نوشته بود و چسبونده بود رو آینه...

2810