2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506612 بازدید | 3009 پست

سلام به همه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من فقط با بمب بیدار میشه اینارو ک امتحان کردم بدتر خابالود شده بیدار نمیشه هیچ منم میخابونه😄😁 ...

میدونی چیه مردا با این کار خودشونو خیلی لوس میکنن....وااای ادم دیووونه میشه از دست شون

سلام زنبوری جان 

من تقریبا سه سال خواننده خاموش بودم تاپیک پیامای عاشقانتون رو از تو سرچ گوگل شانسی پیدا کردم . بعدشم این تاپیک رو دیدم . این دو تاپیک تقریبا عامل اشنایی من با نی نی سایت بود انقدر عاشقشون شدم که هر دوتا رو از اول دونه دونه خوندم حتی کلی از پیاما رو سیو کردم یواش یواش بفرستم همسر من زیاد اهل رمانتیک بازی نیست با این حال واقعا تغییرات بارزی کرده . از ایده های اینجا هم بینهایت استفاده کردم . خدا خیرتون بده . همینجا از حلما خانم هم تشکر میکنم به نظرم الان بچه دارن کاش باز هم بتونن بیان قلم و طنزشون عالی بود

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
انیس جون منم دوتا بچه دارم 365 دلیل که میگه من چرا دوست دارم ... "من دوستت دارم چون ... ...

خوب بود

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

توجه به همسر  

اگر ديديد همسرتون دوستون داره اما براتون كادو نميخره از دستش ناراحت نشيد

يا بلد نيست، يا خيلي باهاتون راحته

يا دغدغه ها و كمبودهاي مالی داره فكر مي كنه پولش رو خرج شكمتون كنه بهتر از اينه كه خرج كادو كنه، يااينكه حواسش پرته.

متاسفانه مردها فكر مي كنن همين كه با خانومشون راحت شدن و شكمش رو سير كردن و رخت و لباسش رو تامين كردن همه چيز حله. نميدونن كه ابراز عشق از طريق خريد كادو برای يه زن از نون شب هم واجب تره.

✔️آقايون براي خانومهاتون كادو بخريد، گل بخريد، لازم نيست حتما كلي خرج كنيد زنها با يه كادوي كوچيك هم خوشحال ميشن

قدر خانومهاتون رو بدونيد.

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

❣️آن‌چه که خانم‌ها باید بدانند

-امان بده

تقریبا تمام آدم‌های روی زمین احتیاج دارند که در پایان روز دوباره انرژی بگیرند و جسم و روح‌شان را بازسازی کنند

مردها که از مریخ نیامده‌اند. بازهم خوششان نمی آید که وقتی از کار خسته وکوفته برمی‌گردند شما تمام اتفاقات روز را برایشان بازگوکنید امان بدهید. بگذارید کمی استراحت کنند و بعد آرام آرام به شرح ماوقع بپردازید

- اعتماد کنید

اگر به هردلیلی به او اعتماد کامل ندارید به جاسوسی متوسل نشوید.

چون اوضاع خراب تر میشود. منطقی‌ترین کار این است که از یک آدم امین و دارای صلاحیت مشاوره بخواهید. (تاکید بر مشاوره هست نه دخالت)

- رفیقش باش

رابطه تان را طوری با او تنظیم کنید که هم عاشقش باشید و هم بهترین دوست

و رفیقش...

برای اینکه بتوانید سال‌های سال دوست و همراهش باشید باید بتوانید در مواقع مختلف خودتان را جای او بگذارید و بدون ترس از شماتت شما برای کاری که کرده است، بتواند تمام حرف‌هایش را با شما در میان بگذارد

👤 دکتر محمود انوشه

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

رابطه مثلِ یه بافتنی میمونه

دوتا رو

دوتا زیر ،

دوتا بوسه

دوتا قهر ،

رابطه مثل یه بافتنی میمونه

هرچی بلند تر باشه

روحتُ ، زندگی و دلتُ گرمتر میکنه ..

باید کلی حواستُ جمعش کنی که یهو یه دونه دَر نره از دستت ؛

یه جا گند نزنی به کلِ روزایِ قشنگتون ؛

با یه حواس پرتی یه دروغ یه دل شکوندن ..

باید حواست حسابی جمعش باشه

نذاری دونه به دونه باز بشه گره های رابطه

گره دست ها

چشم ها

دل ها

دونه یِ اول اگه باز شد و نگرفتی

باز شد و بیخیالش شدی

فاتحه اشُ بخون ..

تا آخرش شکافته میشه ..

عه كاربر زنبوري من فكر ميكردم ديگه سايت نمياين و اين تاپيكا ديگه بروزرساني نميشه. ممنون از زحماتت & ...

سلام گلم  من هستم   

نزدیک عیده و خانوما مشغول خونه تکونی هستند ...

خانوم‌های عزیز لطفا بخونید :

خانوم‌های خانه دار بیایيد امسال و اول از خودتون شروع کنید :

کارهای خونه، تمومی ندارن؛ زندگی فقط کار کردن واسه بقیه نیست و با بارک الله بارک الله  چیزی بهت نمی رسه

به خودت بیا این همه در طول سال کار کردی؛ شستی، پختی، روفتی، چی شد؟! از کمر افتادی که چی؟

انقدر با مواد شیمیایی بشور و بساب نکنید.

عوارضش وحشتناکه! آخرش چی میشه؟ هیچی تو مریض و داغون میشی و پیر و شوهرت برا خودش زندگی‌شو میکنه، تازه اگه براش خسته‌کننده نشی!

بیاید امسال یاد بگیریم بیش از حد به تمیزی خونه اهمیت ندیم. مردا خیلی تشخیص نمیدن. به حرف خاله زنکها هم اهمیت نده

وقتی علیل و ذلیل شدی، کسی به دادت نمیرسه. همون آقایی هم که براش کار میکنی، براش سخته حتی تو رو دکتر ببره

اگه خیلی آقا باشه میذاره تا بمیری بعد میره زن میگیره. در غیر این صورت، به بهونه اینکه توانایی ندارید و از عهده کارهای منزل بر نمیاد، میره هوو رو سرتون میاره

پس تا دیر نشده به خودت بیا! مردها از زن خوشگل و ترگل ورگل بیشتر خوشششون میاد تا از خونه تر و تمیز

به اندامت توجه کن. روز به روز داره بدتر میشه، موهات داره سفید میشه، پوستت چروک و تیره میشه، دستات رو ببین ظرافتش رو داره از دست میده

به کجا چنین شتابان؟! اول به خودت برس. بعد کمی هم به خانه تکانی. سخت نگیرید؛ هر چیزی اندازه‌ای داره!

از این به بعد ....

لباس های کهنه و بدرد نخور خودتون رو دور بریزید.

ته مونده غذاها رو نخورید؛ گوشت بزرگتر را برای همسر و کودکتون نگذارید. بلکه همه به اندازه هم باید گوشت بخورند، غذاهای مونده رو همه با هم باید بخورند.

همسر شما وقتی خوشحال میشود که شما به خودتون اهمیت دهید، اگر مرد شما عادت کرده که گوشت بزرگتر رو بردارد، بدونید که شما عادتش دادید و اشتباه کردین...

زنها در زندگی باید خانم خونه باشند، موقع ظرف و لباس شستن از دستکش استفاده کنین

گاهی که همسرتون در موقعیت مناسبیه و حوصله داره ازش بخواین که براتون آب بیاره یا بهش بگین میوه بیار با هم بخوریم، قید کنید باهم بخوریم. بعد از او بخاطر انجامش تشکر کنید

بدون توجه به همسرتون هر روزه به خودتون عطر بزنید، من از عطرهای میلیونی صحبت نمیکنم؛ یه رایحه ملایم کافیه

بگذارید همسرتون بفهمه که شما برای خودتان ارزش قائل هستید، بگذارید بفهمه که شما تغییر کردید

اگه خونه و خودتون هر دو نامرتب هستید، خودتون رو در اولویت قرار دهید، بعد خونه

تو خونه آرایش کنید، نه آرایش غلیظ؛ آرایشی که شما را سرحال نشان دهد. آرایشی که نشان دهد به فکر خود بوده اید. گاهی خانم ها فکر میکنند که همسر من به آرایش من توجه ندارد، قرار نیست شما فقط برای همسرتان آرایش کنید! بلکه قرار است شما ارزشمند بودن خود و ظاهر خود را نشان دهید، نه برای کسی بلکه برای خودِ خودتون!

در یک جمله در هر کاری اول خودتون و بعد بقیه آدم‌ها و چیزها! شما زیاد از حد خودتون رو نادیده گرفته اید. این کارها نیاز به تمرین دارد، نیاز به فکر دارد. این بار که خواستید ته دیگ بهتر را به همسرتون بزارید؛ دست نگه دارین و اونو برای خودتون بردارید.

در لحظه لحظه زندگیتان خودتون رو دوست داشته باشید این رمز موفقیت است 

برای عید و سال تحویل چه ایده هایی دارین؟

سلام ی ایده متن نامه دارم برا همسرانی ک بعد بچه دارشدن سرد میشن امتحان کنید جواب میده 

همسر عزیزم سلام

خدا قوت

مدتهاست دلتنگ حرف زدن با توهستم...

مدتهاست.....

دلتنگ مهربونیات  ونگاه پرمهرت هستم که خیلی وقته  حسرتش به دلم مونده ...

همون نگاه پرمحبتی که حالا جز صفحات تل گرام ووات ساپ وکلش .....چیزدیگه ای رو نمیبینه...

دلتنگ لحظه های کنارهم بودنمون هستم.

همان دقیقه هایی که حالا  به ساعتها تبدیل میشه وتو از لابه لای صفحات دنیای مجازی چیزی رو دنبال میکنی که بدون شک من وبچه هامون دران سهمی نداریم!

همسرعزیزم

حواست هست به بچه ها !!! که به جای گذران وقت باتو مجبورمیشن  پای برنامه های تلویزیون بشینن  وبه جای خندیدن باتو با کمدین های خندوانه بخندند؟

وچقدرررر فرق داره  لبخند مهربان تو با...!

وقتی تو تمام مطالب دیگران رو با لذت میخونی ولایک میزنی وبلافاصله برای همه  گروه های دوستانه ات کپی میکنی!!!

عزیزم..!هیچ میدونی اون  لحظه من وبچه هامون هم نیاز داریم کسی نگاه منتظرمون رو بخونه ولایک کنه وباعشششق محبتش رو تو قلبمون کپی کنه؟؟؟

همسرم ....

چای رو که باعشق برات ریختم سرد شده!

نمیبینی؟

میوه هایی رو که دخترمون برات پوست کند، جلوی چشمهای  معصومش پلاسید !...

اما حواست نبود !!!؟

عزیزم!

لطفا لطفا...پسرمون تو سن بلوغه و احتیاج داره  حسش رو بفهمی و نگاهش کنی  وکارهاش رو لایک کنی!

مهربانم

محبت وجودت رو در قلب مهربان دخترمون کپی کن وبزار از تموم اضطرابهای درونش لفت بده !!!

‼️فدای عکس زیبای فتوشاپ شدت!

منظورت رو از انتخاب این عکس برای پروفایلت نمیفهمم !

منظور از رمز موبایل و حساسیتت رو به گوشیت نمیفهمم!

⁉️از کی تا به حال بین ما چیزی پنهانی بوده؟

⁉️ازکی تا حالا دیواربی اعتمادی بین ما رشد کرد که من نفهمیدم؟

خوب من

تو میتونی با دستکاری تنظیمات گوشیت همیشه انلاین بودنت وچت کردنت را از چشمهای  من پنهان کنی'

ولی عزیزم اگر گناه میکنی که بینای تو کس دیگریست..واگرنه !این همه پنهان کاری چرا؟؟؟

فضای مجازی تو وعشق تو رو از ما گرفته...

عزیز رفته از دست

برگرد...برگرد......

بچه هامون خود واقعی تو رو  می خوان ....

همه چیز این دنیا به اندازه کافی مجازی ودروغین هست..

کوه استوارم

لآقل تو واقعی باش...

تکیه گاه زندگيمون تو واقعیت باش!!!!!!

بیا و نزار حسرت اون نگاه مهربونت به دلم بمونه !!!!

مثل همون نگاهی که اولین بار بهم انداختی!!!!!

منتظرم........

#همسرم_دوستت_دارم

(قرار عاشقی )

ایده متن ویژه آینه نویسی

عاشقم

بر نامِ جان ‌آرامِ تو

2810