2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506645 بازدید | 3009 پست

سلام زنبوری،خوبید انشاالله من دیروز این تاپیک رو تا آخر خوندم و خیلی لذت بردم و استفاده کردم ممنون از ایده هاتون،امروز که اومدم دوباره پیداتون کنم عنوان تاپیک یادم رفته بود میخواستم بیام بقیه تاپیک هاتون رو ببینم گفتم تمام شد دیگه پیداتون نمیکنم که دیدم تو تاپیک یکی از دوستان دیگه پیام دادید و اینجوری پیداتون کردم؟نمیدونم راهی هست که بشه وقتی میای سایت یک شخص خاص رو پیدا کنیم؟؟؟ ااگه هست راهنمایی کنید چون دوست دارم تمام تاپیک ها رو بخونم چون از نظر من خیلی مفید هستن ممنون از راهنمایی هاتون و اگه لطف کنین و درخواست دوستی منو قبول کنین که براتون فرستادم خیلی خوشحال میشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنبوری جونم سلام لطفاتایپکت روادامه بده من تازه دارم ازایده هات کمک میگیرم استیکرخریدم رواینه وشونه همسری برای میزصبحونه براش جمله نوشتم خیلی خوشش اومده بودهمش داشت میگشت تاازاین استیکراپیداکنه حتی تویخچالم نگاه کرددرکل ممنونم ازت ازشماازحلماجون عاشقتونم لطفاادامه اش بدین  

❤️❤️❤️ خانوماى گل چهارشنبه  1شهریور سالروز ازدواج حضرت على و حضرت زهراست باید سنگ تموم بذارید ...

عزیزم ایده هات عالیه،لطفا تایپیکتونو قطع نکنید،من تازه اینجارو پیدا کردم

سلام

یکی از کارهایی که میشه کرد اینه که تو این فصل حتما اب پرتقال و اب هویج در یخچال داشته باشید،همسری من که خیلی خوشحال میشه

سعی کنید همیشه وقتی از سر کار میاد میوه،اب میوه ،دمنوش یا چای(هر کدومو بیشتر میل داره) از قبل اماده کنید روی میز بگذارید وقتی بیاد و ببینه اماده اس خیلی خوشحال میشه میفهمه در طول روز به فکرش بودین تا اینکه همون موقع شروع به اماده کردن کنین، هراز گاهی هم چیزی آماده کنید مثلا میوه های تزئین شده و... بگذارید داخل یخچال بعد از استقبال خودتونو به کاری مشغول نشون بدید اول که میبینه چیزی اماده نیس یکم شاید تو ذوقش بخوره ولی وقتی بره سر یخچال خیلی انرژی میگیره

راستی اینو هم بگم که تزئین خوراکی ها و سفره آرایی خیلی تو روحیه خانوادتون تاثیرگذاره

یکم قالب خودتونو بشکونید،همیشه دیزاینتون کلاسیک نباشه،میتونید فانتزی دیزاین کنید که خیلی هم قشنگه

مثلا اگه یه رنگ خاص رو دوست دارید تمام وسایلتونو اون رنگی نکنید ،مغز خسته میشه زندگی هم یکم یکنواخت میشه،رنگی رنگی،طرح گل درشت ،ریز،توپ توپی(برای خیلی وسیله ها )

سلام خانوماااا

یه ایده جدید: من الان دارم ایده های عاشقانه ای رو که اینجا نوشته شده و میدونم میشه متناسب با شرایطم انجام بدم توی برگه های کوچولو کوچولو مینویسم،یه دفتر دارم که مثل دفترهای جای برگه های لاینتره،هر روز صبح یکی از برگه ها رو برمیدارم و میخونم اگه ایده ی کاربردی اون روز باشه میذارم تو خونه یا لاین بعدی،اگه نه یه ایده دیگه

این کار یکم خود ما خانوم ها رو هم هیجان زده میکنه همش منتظر میشیم ببینیم فردا قراره چه بکنیم:)

2810