بازم ممنون نگار جون. برای سرما خوردگی از روشهای سنتی استفاده می کنم.از وقتی که هوا کم کم خنک و سرماخوردگی شایع میشه ، تو خونه ما جوشونده سرما خوردگی فراوووووووووون میشه. خوردنیهای مخصوص این فصل : شلغم هم پخته هم خام در کنار غذا ، لبوی پخته ، کدو حلوایی پخته ، شیر داغ با عسل ، شیر داغ با قاووت ( قوتو) با لقمه ی عسل ، دمکرده زنجبیل دارچین ، شربت آبلیمو عسلی دااااااااااغ ، سوپ مخصوص و مورد علاقه همسر که خیلی هم ساده س ( سیب زمینی + پیاز زیاد + هویج زیااااد + یه شلغم کوچولو درصورت دلخواه + با میکسر خرد میشه ، پوره نشه که موقع خوردن معلوم نباشن + جو پرک + چند تکه مرغ میذارم میپزه ، آخراش یکم جعفری و شوید میریزم وقتی پختن ، یه قاشق رب و کمی ورمیشل ، میذارم جا بیفته ) این سوپ رو با آب لیموی تازه بیشتر شبها براشون آماده می کنم ، اگه سرما داشته باشن که هر شب ، و گاهی هم صبح ها واسه میان وعده. انجیر خشک هم میجوشونم یه پنج دقیقه ای و شربتشو میدم بخوره واسه سرما خوبه. وقتی سرما خورده ماساژ روزی دو سه بار. میوه های گرم یا پخته هم براشون آماده میکنم.سیب و به پخته و خیلی دوس دارن. واسه ناهار هم هر غذایی باشه میپزم اما بدون روغن.بیشتر هم با گوشت گوسفند. من الان چون باردارم و سنگینم وقتی نمیخوام زیاد سرپا بمونم ، یه مقداری گوشت قطعه شده رو ، به اندازه چند وعده با پیاز میذارم بپزه ، بعد هر روز یه مقدارشو برمیدارم و خورشتای مختلف میپزم.همشونم آبپز. یه روز با هویج میپزم و کمی رب میزنم ، میشه خورشت هویج یه روز کنارش سیب زمینی و گوجه میپزم میشه تاسکباب مثلا
یبار با کرفس یبار با هویج و سیب زمینی و همینطور متفاوت هرچی تو یخچال هس میپزم دیگه. قیمه هم میپزم همینجوری
آلو اسفناج هم به همین صورت هیچکدوم رو یذره هم روغن نمیزنم. اولاش نگران بودم آقام خوشش نیاد ، اما خداروشکر خیلی استقبال کردن. از هر روز مرغ آبپز خوردن خیلیییییییی بهتره