2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506621 بازدید | 3009 پست
زنبوری باور میکنی یه بار حالم خیلی بد بود اومدم تاپیکت کلا با شوهرم اشتی که کردیم هیچی کلیم احساس خوبی داشتم تا چند روز
دانی از زندگی چه میخواهم؟ من، تو باشم...تو! پای تا سر تو! زندگی گر هزار باره بود، بارِ دیگر تو...بارِ دیگر تو...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی گفته ترافیک اتفاق ناخوشایندی است وقتی تو کنارمی می‌تواند بهترین اتفاق دنیا باشد! ❤️ وقتی همسری گفت اووووف عجب ترافیکی شما خانوم گل و تو دل برو بگوو کی گفته ترافیک بدو ناخوشاینده؟؟؟وقتی کنارمی بهترین اتفاق دنیاست
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
🌻 وقتی عشقم سرما میخوره انقدر بهش میرسم که دلش نیاد خوب بشه☺️ یه سری متن های با مزه هم براشون میفرستم. 😋 کلییی ذوق میکنه و مریضی به کل از یاد میره یه نمونه براتون میذارم 😜 شماهم برامون بفرستید که وقتی همسرتون بیمار میشن چه کارهایی انجام می دید!؟🤔 بهترین فرصت برای نااااز خریدن همین مواقعست.😉 عِــــ💓ـــشق یَعـــــنی: وَقــتیـــــــ سرما خورده اینقـــد بوســـ♥ـــش کُنی تا سرما بخوری و عشـــ♥ـــقت دَس تنها نباشـــــــــــه :) 🌹🍃
  عجب!!!
ایده ی ماساژ 🎈یــــــــــــه روز تصمیم گرفتم اتاق ماساژ درست کنم. اول از همه کارت ویزیت درست کردم بعدش روش شمارمو نوشتم و خواستم اگر میــــــــــخواد باهام تماس بگیرن🙊 و بعــــد" اتاق خــــواب " دور تا دور تخت شمع گزاشتم و کاسه اب و دور در روغن رو هم با ربان بستم. 🤓 بروشور ماساژ درست کردم و از خواص ماساژ نوشتم و از خواص روغن ها هم نوشتم بعدش براى روغن ها قیمت گزاشتم. روغن بنفشه: ..💑. 20.000 تومان روغن زیتون: ..👙.. 30.000 تومان روغن گل سرخ: .😋.. 35.000 تومان
  عجب!!!
هر دفعه که از در میاد تو دســ✋ــتشو پشتش می‌گیره و بهم میگه: عزیزم! چشــمهاتو ببند 🙈 با لبخند😊 چشمهامو می‌بندم و چند ثانیه بعد... لطافت گــ🌹ــل های یاس و رز پوست صورتمو نوازش میده! و امروز ... سر سجاده‌ام نشسته بودم و قرآن می‌خواندم که او پشت سرم ایستاد و برای هزارمین بار گــ🌸ــلش را گل باران کرد #نکته تو دوران نامزدی، میزان ابراز علاقه‌ی زبانی همسرم بهم خیلی زیاد بود. اما بعد از عروسی خیلی کمتر شد. بعدا فهمیدم که اکثر آقایون اینطورین ... علتش هم اینه که قبل از عقد برای ابراز علاقه‌ راهی بجز گفتن "دوستت دارم" ندارن! اما الان تو خونه خودشون بوسـ💋ــه‌های وقت و بی‌وقت دارن! آرامشی دارن که بدون گفتن "دوستت دارم" هم براش لبخند میزنن و آرومشون میکنه 🔸مردانگی‌ و فداکاری‌هایی دارن که چیزی بالاتر از محبت زبانیه ...
  عجب!!!
سورپرایز آخر شب برای همسری تو خونه ی مادرشوهر😁 همسرتون اگه بیرون اتاق در جمع خانواده بود؛ شما برید تو اتاق یه لباس قرررری بپوشید و توی پیامک این پیغامو بهش بدید : توجه توجه!📢📢📢 شرکت (...)ایران😁 شما را به داشتن شبی خاطره انگیز در کنار زیباترین زن دنیا دعوت مینماید💝😍 برای کسب اطلاعات بیشتر به اتاق خوابتان مراجعه بفرمایید❤️😘
  عجب!!!
وای نگار جون ایده هات عالی بود عزیزم مردا هم به شکلای مختلف و از طریق روشهای مردونه در پی خوشحال کردن خانمشون هستن. مخصوصا اگه یه مدت خانم به شوهرش محبت بدون چشمداشت داشته باشه، بعدش شوهر صدبرابر براش تلافی میکنه. خودم تجربه کردم ها راستی درمورد قیمت ماساژ میتونی از نرخ های معنوی استفاده کنی. مثلا: روغن بنفشه: سه تا بوس ده ثانیه ای (این بوس ده ثانیه ای معجزه س بچه ها) روغن گل سرخ: یه شام خوشمزه به دستپخت عالیجناب، مرد مردستان، آقا فلانی . . .
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
خانما من دفتر سپاس رو درست کردم برای تولد شوهرم. وقتی میخوند و ورق میزد اشک تو چشاش جمع شده بود با اینکه شوهرمن اصلا آدم احساسی نیست
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
2810