2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506612 بازدید | 3009 پست
ببین همه ی ما خانم ها جو گیریم...ساده گفتم !!!!!!!!!!!!!!!!! مثلا وقتی عروسی میکننید لازم نیست حتما دسر و سالاد و و....درست کنید چون بعد از یه مدت جذابیتاشو از دست میده و میشه وظیفه یه کار زیبا رو هر روز تکرار نکنید لزومی نداره همیشه خونه برق بزنه گاهی لازمه کم و کسر باشه یه جاهایی چون اگر همیشه این کارو انجام بدیئ میشه وظیفه.. .اگر یه روز انجام ندید بهتون میگن پس چه کار میکردین تو طول روز...اینجاست که شما ناراحت میشید و میگید مگه وظیفه امه و جمله همسرتون از یادتو نمیره هیچ وقت در مسائلی مثل سورپزایز کردن هم میتونین هر از گاهی این کارو بکنید خیلی وقتا میتونید بدون سورپرایز تولد شوشو رو تبریک بگید.... سالیان سال قراره با هم زندگی کنید پس همیشه چیزی واسه نو بودن داشته باشین همه این ایده ها رو باهم رو نکنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عادت دارم هر از چند گاهی روی استیکر نوت یه یادداشت عاشقانه مینویسم هر دفعه یجا از خونه میزنم تا ببینه ایندفعه رو ایینه دست شویی زدم و توی یادداشتمم از القابی که همیشه بهش میدم استفاده کردم و یه شعر عاشقانه نوشتم و ازش تشکر کردم بابت اینکه برای زندگیمون تلاش میکنه آخرشم یه بوووووووووووووووووووووووس گذاشتم شوهرم که اینو دیده بود برنداشته بود میگفت هر روز صبح که میخوام برم سر کار میبینمش انرژی میگیرم منم گفتم بذار بمونه رو اینه چشمتون روز بد نبینه خانواده همسرم اومدن خونمون منم اصلا یاد یادداشت نبودم موقع نماز همشون رفتن برای وضو من میدیدم هر کس از دستشویی میومد بیرون لبخند میزد!!!! قیافه من بعد از فهمیدن موضوع قیافه انها هنگام موجهه با یادداشت
مریم حالا یادداشتت چی بوووود؟
از همین الان ورود هرگونه حس منفی ممنووووع [smiley]s/sm_47.gif[/smiley] . من یه ادم خوشبختم که هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه [smiley]s/sm_60.gif[/smiley].من خیییییلی قوی اممممممم.[smiley]l/l_11.gif[/smiley] بهترین روزها در انتظارمههههه به زودیه زووووووود[smiley]s/sm83.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm83.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_52.gif[/smiley][smiley]s/sm_60.gif[/smiley][
منم عادتمه وقتی میشینم توماشین دستم روی پای شوشومه اما بعضی وقتا از قصد نمیذارم ان خودش دستشو میاره که دستمو بگیره وقتی دستمو میدمن بهش کلی میبوستش بعد محکم میگیره حتی دندم عوض میکنه خخخخخخخ دستم له میشه اما ب روی خودم نمیارم
بعضی روزا که بر میگرده و از قیافش معلومه که روز سختی رو داشته ماساژش بدید. مخصوصا ماساژ صورت و شقیقه ها خیلی خوششون میاد.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

ناز کردن خیلی موثره مخصوصا قبل از خواب همیشه تو رختخواب شوهرتونو رو یه ٥ دقیقه بدون اینکه حرفی بزنید ناز کنید و سرشو ماساژ بدید و ازش بخواین به ارامش فکر کنه و ریلکس باشه یه حس فوقالعاده ایجاد میشه براشون و یه جور احساس امنیت میکنن ، خیلی نتیجه میده امتحان کنید .

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

چقدر خوووووب منم اینکارارو دوست دارم. ولی هنوز مزدوج نشدم
از همین الان ورود هرگونه حس منفی ممنووووع [smiley]s/sm_47.gif[/smiley] . من یه ادم خوشبختم که هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه [smiley]s/sm_60.gif[/smiley].من خیییییلی قوی اممممممم.[smiley]l/l_11.gif[/smiley] بهترین روزها در انتظارمههههه به زودیه زووووووود[smiley]s/sm83.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm83.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_52.gif[/smiley][smiley]s/sm_60.gif[/smiley][
مهلان جان برات دعا میکنم یه همسر خوب و عالی داشته باشی یادداشتم عاشقانه بود و همسرم رو به لقبی خطاب کرده بودم که فقط بین خودمون دو تا بود و اما قسمت وحشتناک ترش بووووووووووووووووووس بود! اونم برای من که جلو بقیه با پسوند آقا خطابش میکنم و خیلی سنگین و رنگین برخورد میکنم! تو دوران نامزدیمون جاریم به همسرم گفته بود شما چرا اینطوری با هم برخورد میکنین ما دوران نامزدیمون همش بغل هم بودیم! بیچاره از خلوتمون خبر نداشت! در هر حال من دوست دارم تو جمع رسمی باشم و این یادداشت تمام تلاشمو برای رسمی بودن تو جمع بر باد داد مادر شوهر و پدر شوهرم حتی تو خوابم نمیدیدن من همچین حرفایی به پسرشون بزنم!
ممنون مریم جوووون واقعا ولی درعوض کلی تو دلشون کیف کردن که پسرشون چه خانوم خوب و مهربونی داره .مخصوصا پدرشوهرا فکر کنم اینجور مواقع خیلی کیف میکنن
2810