2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست
سلام عزیزم . خوشحالم که همه چیز خوب پیش رفته و همسرت از ریسه جورابی هم خوشش اومده همسر منم کلی به ریسه جوراب خندید و امروز کلی به خاطر دیشب خوشحال بود و همش یادآوری میکرد چقدر خوشحال و ذوق زده شده و اصلا انتظارش رو نداشته فقط یه اشتباهی کردم که عکس نگرفتم وقتی داشتم کادو میکردم یه عکس از چند تا کادوها گرفتم اما از ریسه و کادوهای نهایی عکس ننداختم اگر گرفته بودم سالهای بعد با دیدنش خاطره قشنگی یادآوری میشد
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
ما هم دیشب بقیه مراسم رو داشتیم کادو که لو رفته بود اما یک متن زیبا براش نوشتم و شب هم کیک و شمع و گل ....کلی خوشحال شد بچه ها هم از همه خوشحالتر بودن
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عهههه حیف شد ایده ی ریسه جورابو ندیدم سال آینده انشاالله منم براش دفترچه ی تشکر درست کردم، و توی هر صفحه به یه عنوانی ازش تشکر کردم. از موضوعات خنده دار شروع کردم مثلا متشکرم که هر شب مسواک میزنی، متشکرم که بند کفشاتو خودت میبندی، وووو تا موضوعات جدی تر. مثلا متشکرم که اعتماد منو جلب کردی، متشکرم که احترام منو حفظ میکنی، متشکرم که هرروز قبل از اومدنت به خونه باهام تماس میگیری وغیره از همشون خوشش اومد مخصوصا یکی که نوشته بودم متشکرم که امام جماعتم میشی و نماز من هرروز پشت سر تو ثواب مضاعفی پیدا میکنه (آخه وقتی خونه باشه نماز جماعت میخونیم) اول بهش گفتم چشماتو ببند دستاتو باز کن خخخخ اونم چشماشو بست دستاشم باز کرد دفترو گذاشتم توی دستش و گفتم عزیزم روزت مبارک ببخشید که نتونستم برات کادو بگیرم گفتم حداقل این جوری خوشحالت کنم. انشاالله کادو طلبت تشکر کرد و اظهار خوشحالی کرد. (ولی من با شناختی که از شوهرم دارم میدونم اون لحظه شرمنده شده بوده که من گفتم دستم خالیه و اینا) بین صفحات دفتر یه پاکت نامه بود که توش یه مبلغی گذاشته بودم و روی پاکت هم نوشتم بقیه ی کادوت هم روی تخت خوابه اینو که خوند کلی خندید و ذوق کرد و بعدم رفت کادوشو آورد ولی جالبه امسال همه اول حالگیری کردن بعدش کادوهاشونو دادن چه قد ما خانما شیطون بلاییم هاااااااااااا
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
آقایان سرگرمی های خاص خودشان را دوست دارند که شاید خانم هااز آن بیزار باشند. ولی همسر موفق کسی است که خود را با سرگرمیهای همسرش همراه سازد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام زنبوری ببخشید پستت رو دیر دیدم، من جدیدا کمتر میام اینجا..ببخشید هورام شوهرت چیکاره ست!؟ البته اگه دوس داری بگو
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
خوش به حالتون چقد سوپرایز داشتید.. من که کلی زحمت کشیدم آخرش.. با کلی زحمت از صبحش کیک درست کرده بودم و کادو هم گرفته بودم.. عصر منتظر اومدنش بودم و میخواستم به خودم برسم که تلفن زنگ زد مادر همسری بود و منم نمیدونستم چی بگم درنتیجه عادی برخورد کردم ایشونم طبق همیشه چون شهر دیگه هستن معمولا تلفن یه ربعی طول میکشه.. همینجور پای تلفن بودم که شوهرم رسید خونه اولم گشنه ش بود یه راست رفت سریخچال منم چون نمیخواستم در این حالت کیک و ببینه در یخچال رو گرفتم دیگه خودش فهمید چه خبره رفت نشست تا بلاخره چنددقه بعدش تلفن تموم شد و جشنمونو گرفتیم.. خوشحال شد ها ولی من خودم خورد تو پرم بنظرم خیلی بی مزه شد اصن فک نمیکردم دقایق آخر همچین چیزی پیش بیااد
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
دوستان بابیت این تاپیک ازتون ممنونم من خودم به شخصه هیچ وقت از این سبک کارها نکرده بودم ولی صبح وقتی که همسرم رفته بود دوش بگیره من قبل از رفتن به دانشگاه براش صبحونه اماده کردم و کنارشم یه یادداشت گذاشتم و ازش بابت همه چیز تشکر کردم اصلا فکرشم نمیکردم اینقدر خوشحالش کنه من تو راه دانشگاه بودم برام یه مسیج عشقولانه فرستاد و تا شب هم که برگشتیم خونه کلی حالش خوب بود و مدام ازم بابت یادداشتم تشکر میکرsدتازه هیجان زده بود میخواست ظرف ها رو هم بشوره
فقط انسان باش و با انسانیت زندگی کن همین و بس
روشنا دو سه تا پیام دیگه براش بزاری ظرف که هیچی ، کل خونه رو هم برات میشوره خخخ
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
محدثه جان کارمند دفتر ثبت اسناد عزیزم همچین مواقعی به کسی که پشت خطه بگو کاری برام پیش اومده بعدا باهاتون تماس میگیرم. هرچند الانم کارت عالی بوده مخصوصا که کیکو خودت درست کردی.
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
سلام دوس جونیا میشه اگه گروه دارید لینک بدید همه ایده ها عالی بود من واقعا خوشم اومد ایده سفره خونه رو امشب دارم اجرا میکنم. یازده روزم سرکارم خونه نیستم از ایده پاکتا میخوام استفاده کنم واقعا عالی بودن ممنون از همه
۲تا صدا هست که خیلی دوستشون دارم 1.صدای تو وقتی که هستی 2.صدای پیامک تو وقتی که نیستی ❤️ همسری جواب پیامکتونو نداده؟؟مستقیم نگو چرا جواب ندادی و... .
نیچی!! یازده روزه سرکاری و خونه نرفتی؟ میتونم بپرسم کارت چیه؟ شوهرت با کارت مخالفتی نداره؟ خانوما واسه روز معلم کمکم کنید. من هنوز هیچی نخریدم. به خدا اصلا نمیدونم چی بخرم. هر چیزی که به ذهنم میرسه یا داره یا قبلا براش خریدم. امسال خودمم معلمم

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

2810