2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506612 بازدید | 3009 پست
پیشنهاد هدیه روز مرد خانما میرین جلو همسرتون میشینید صاف تو چشاش نگاه میکنید بعد بهش میگین خدا بهت یک چنین هدیه ای داده دیگه چی می خوای
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممممم بچه ها تا حالا تمبر شخصی چاپ کردید؟؟ به نظرتون برای روز مرد خوبه؟؟
 امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
دلارام پست ها : 1082 عضویت:1394/3/7 1395/1/25 - 8:45 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل زنبوری جون ببخشیدا من نظر میدم اما بنویس که جوراب لایق مرد من نیست... _________________________ نامه ای از همه ی مردانی که این روزها قدر و قیمتشان با جوراب سنجیده می شود به همه ی همسران مهربانی که عاطفه و قدردانیشان رنگ و بویی از نامهربانی گرفته: همسر مهربانم سلام ! شنیده بودم نمک ، نمک گیر می کند ! به همین خاطر خواستم نمک را به گوشواره ای که پارسال به تو هدیه دادم اضافه کنم دیدم از عیارش کم می شود! خواستم به لباس گران بهایی که بی بهانه برایت خریدم بیفزایم دیدم از زیبایی اش می کاهد خواستم به گردن بند مرواریدی که با قرض برایت خریده بودم نمک بریزم دیدم از تلالو و شکوهش کم می کند. حتی خواستم به ادکلن گرانی که بچه ها با پول من خریدند و به نام خودشان به تو هدیه کردند نمک بزنم ، ترسیدم از بوی دل انگیزش کم شود! پس نمک را بر زخم های دلم ریختم تا فراموش نکنم که مرد یعنی تحمل! یعنی سوختن و ساختن ! یعنی در عین بی پناهی ، پناه خانواده بودن ! یعنی بهترین ها را برای بهترین های زندگیش خواستن! راستی شاید اینهمه جوراب جوراب کردن به این خاطر است که از وصله کردن جوراب هایم خسته شده ای! پس مرا ببخش ! صبح تا شب به دنبال نان حلال رفتن جوراب که هیچ! کفش ها را هم و پاها را هم فرسوده می کند!
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
گوجه جون من چاپ نکردم ولی ایده خوبیه
سلام حلما خانومی خوبی؟ حضورت تو سایت کمرنگ شده کجایی خانومی دلمون برات تنگ میشه
سلام عزیزم. قربونت برم. آره جدیدا کمتر وقت میکنم بیام.چون صبح ها جای زنداییم میرم مدرسه و تدریس میکنم. ممنونم بابت ایده های نابت...

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

میشه عکسهای دوران بچگی تا بزرگسالیشون رو به صورت کلیپ درست کنیم.و انتهای کلیپ هم یه متن خوشگل بنویسیم. خودم مشغول درست کردن کلیپ هستم. ایده بعدی اینه که اون روز کنترل تلویزیون رو کامل در اختیارشون بذاریم. به این صورت: آپلود عکس

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

طراحی پرتره از عکس همسراتون هم ایده خوبیه. ولی فکر کنم نیاز به زمان زیادی داره و وقت زیادی نمونده تا اون روز...

خداقوت خانوم معلم کنترل مطمئنم بهترین هدیه براشه - ما کلا همسری میاد تلوزیون خاموووووووووووووووش مگه با کوپن ها چه اتفاقی برات رخ داد؟
والا حلما جون ما که همیشه ریموت دست آقامونه پرتره عالیه. شاید اینترنتی اگه سفارش بدید زود به دستتون برسه کلیپ هم خوبه خیلی سوپرایز میشن. من یه سال با عکسای خودمون از دوران عقد تا بعد از ازدواج کلیپ ساختم، با پاورپوینت، یه آهنگ عاشقانه هم زدم تنگش
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
2810