2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506612 بازدید | 3009 پست
نه زنبوری گذاشتم تو حیاط خونه پدرشوهرم اینا بمونه. چاره دیگه ای داشتم؟ ؟ ؟ ثنا من فعلا تو فکر تولد شوهرم هستم. چند روز دیگه هست.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم ثنا جان. شنبه تولد شوهرمه. ولی از اونجایی که فردا میره ماموریت و جمعه برمیگرده، و کل جمعه رو خونه میمونه و من نمیتونم کاری بکنم تصمیم گرفتم جمعه که برگشت غافلگیرش کنم. اولین کاری که کردم دو ماه کامل وقت گذاشتم و خط تمرین کردم تا بعد از دوسال که دست به قلم میزنم یه چیز توپ دربیارم. به نظر خودم که خیلی خوب شد. حالا عکسشو واستون میذارم. پنج تا بالن آرزو هم خریدم و ازش میخوام پنج تا از بزرگترین آرزوهاش رو بگه و واسه هر آرزو یه بالن میفرستم هوا... تزیین خونه قبل از رسیدنش و درست کردن غذای مورد علاقه اش و کیک.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

اینم از خطاطیم:

سلام احسنت حلما خانوم عاااااالی بود
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
حلما جون واقعا کارت جای تحسین داره .....عالیه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ایده برای روز مرد ؟
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
http://s3.img7.ir/mJjcb.jpg ساخت پازل: برای این کار از 9-8 تا چوب بستنی استفاده کنید. از بچه‌ها بخواهید چوب‌ها را روی صفحه‌ای صاف به طور منظم کنار هم قرار دهند. نزدیک لبه بالا و پایین چوب‌ها را نوارچسب سراسری بلند بزنید. پشت یک عکس و به خصوص لبه‌های آن را چسب مایع بزنید. چوب بستنی را برگردانید و عکس مورد نظر را روی آن بچسبانید. از بچه‌ها بخواهید یک جسم یا کتاب سنگین روی آن قرار دهند و تا خشک شدن عکس صبر کنند. نوار چسب را از پشت کار بکنید. با کمک کاتر چوب بستنی‌ها را از پشت از هم جدا کنید. اگر بردن کاتر از لایه لای چوب‌ها برایتان سخت است از یک چوب‌بستنی اضافه به عنوان خط کش استفاده کنید و برش را از رو انجام دهید. چوب‌بستنی‌ها را با روبان تزیین کنید. .
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
عکس دونفره از خودم و شوهرم که خیلی دوسش داره ....رفتم چاپ کردم پازلش بسازم ایده جالبی بود
الفبای فارسی 32 حرف داره که برای هر حرفش یه صفحه جداگونه اختصاص میدیم و متناسب با اون حرف خاطره عاشقانه؛ جمله عاشقانه یا...هر چیزی که فک میکنید قشنگه بنویسید و به همسری هدیه بدید. احیانا اگه برای یسری از حروف خاطره یا متنی پیدا نکردید میتونید در موتور جستجوی گوگل عبارت "مشاعره با حرف ض" رو سرچ کنید. و از اشعار عاشقانه استفاده کنید.
2810