2777
2789

رمز نمیاد براتون. مشکل تون اینه؟

به همه ی انسان ها احترام بذار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن؛ نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رمز چی ؟؟

بعد وارد کردن شماره تلفن یه کد براتون ارسال میشه. اگر کد براتون ارسال نمیشه تا راهنمایی تون کنم

به همه ی انسان ها احترام بذار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن؛ نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت                           
[QUOTE=127624257]رمز نمیاد براتون. مشکل تون اینه؟[/QUOTE رفتم کافه بازار هم نصب کنم میگفت نمیشه  ...

بازار به خاطری که تلگرام فی.لتر شده نصب نمیشه از طریقش. از گوگل پلی دانلود کنید

بعد وارد کردن شماره تلفن یه کد براتون ارسال میشه. اگر کد براتون ارسال نمیشه تا راهنمایی تون کنم

اصلا تا اون مرحله هم نمیاد رفتم کافه بازار نوشته بود به دلایل نمیدونم چی این برنامه از حالت دسترس خارج است 

اصلا تا اون مرحله هم نمیاد رفتم کافه بازار نوشته بود به دلایل نمیدونم چی این برنامه از حالت دسترس خا ...

به خاطر فی.لتر بودن تلگرامه. چون بازار ایرانیه حق نداره برنامه های ف.یلتر و فی.لتر شکن داخلش باشه

میشه گوگل پلی ؟؟؟

بله میشه

رفتم گوگل اون قسمتی که نوشته شماره تلفن وارد کردم ولی دیگه کد نمیاد

tele turbo  رو نصب کنید خودش فی.لتر شکن داخلی داره ولی سرعتش پایینه. اون براتون کد ارسال میکنه . وقتی کامل نصب شد دوباره برید توی تلگرام اصلی (فی.لتر شکن تون) روشن باشه ، شماره تون رو وارد کنید بعد روی teleturbo یه پیام میاد که کدتون داخلشه . کیوی وی .پی ان یه فی.لتر شکن خوبه می تونید دانلودش کنید . اگر نیازی ندارید سرعت تون بالا باشه همون teleturbo خودش کافیه