2777
2789
عنوان

لباس مردونه خوب ....؟؟؟؟؟؟

984 بازدید | 5 پست
مثلا پیراهن و شلوار و لباس زیر و ...از کجا بخرم؟ نمیخوام خیلی گرون باشه
چندوقت پیش همکارای شوهرم گفتن برین باب همایون رفتیم یه مشت آشغال کردند بو پاچمون
یکی گفت برین چهارراه استانبول رفتیم دوشیذنمون بعد شلوارشو یه بار شستیم شده بود دستمال گردگیری!!!!!!
خلاصه برک رفتیم
از بوستان پونکم هرچی خریذیم چینی بود .شوشوم می گفت دیگه این دفعه پارچه می گیرم می دم بدوزن!!!!!!!!!!!بیچاره دلم براش سوختا!!
تیراژه هم رفتم دیدم اصلا شلوار پارچه ای ندارن و پیراهن هم داشت قیمت دیه زنش !!!!!!!!!!!
خلاصه کمک کنید و خانواده ای را از لخت بودن نجات دهید ههههههههههههههه
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!
ههههههه عارفه خیلی باحال گفتییییییییییی
شوهر من هم از این مشکلا زیاد داشت الان هر چند ماه میره واسه خودش میده میدوزن خیلی هم عالیه هم جنس رو خودش انتخاب میکنه هم سایز بدنشه
به نظرم دوختن خیلی بهتر از این لباسهای چینیه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسر من ازون ادمای حساس در مورد لباس هست و قدشم بلنده و لباس به زور گیر میوورد تا اینکه یه روز رفتیم پاساژ صفویه روبروی پارک ملت لباسها همه ترکن برخی مواقع هم حراج می خورن که اگه مشتریشون باشی موقع حراج خبرت میکنن تا حالا از اونجا غیر از 7 تا پیرهن 2 تا هم کت شلوار ترک خریده و زمستون هم چندتا پلیور .
تمام عروسک های دنیا؛ یتیم می ماندند؛ اگر خدا دخـــتـــر را نمی‌ آفرید