2777
2789

من شش ساله ازدواج کردم سه سال پیش یه دکتر بهمون گفت که شوهرم اسپرم نداره وصفره و بایدعمل کنه وبعدای وی اف که معلوم نی نتیجه بگیری ماهم ناااااامیدبیخیال بچه شدیم خدامیدونه که چی کشیدیم تواین سه سال تاآزشوهری رو فرستادم رها جون گفت بیست وسه ملیون اسپرم داشته ولی بدون تحرک ماهم بیخبر😔😔😔 میخوام خرنوب بگیرم براهمسرم دعا کنید برام زودددددترمامان بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابن ماه میرم ای یو ای اگ نگرفت میهام اگ پرولاکتینم  پایین اومده باشه پیاز درمانی کتم میخام برم ی عکس رنگی بگیرم ۳یا۴سالی میشه ک عفونت دارم معدم واژنم میترسم ک چسبندگی ا انسداد لوله گرفته باشم درمان گیاهی نیس پیازدرمانی چسبندگی لبنارم باز میکنع ب نظرتون

بچه ها خواستم بهتون بگم.شوشوی من ازو بود.اما فقط با مصرف 1 هفته از خزنوب من الان باردارم..دو ماه دیگ ...

سلام عزيزم اين كه ميگين چيه؟؟

من يكساله ك باردار نشدم ميشه راهنمايي كنيد

مهسا جان درستش اینه که از دو روز بعد از تمام شدن پریود شروع کنی .. ولی اگر پریودت تایم خاصی نداره از ...

ببخشيد من يكساله ك باردار نشدم

دكتر هم ميرم فقط از اين ماه قرص اومييد داد ك خوردم و نشدم و در ضمن يك تخمدان دارم و اون يكي رو ندارم

ميشه راهنماييم كنيد ك چ آزمايشي بدم ك ببينم كدوم راه براي من بهتره

ممنون

سلام

دوستانی که همسرشون آنالیز اسپرم انجام دادن خواهشا زود جواب منو بدن خیلی نگرانم

همسرم میخواد آز بده ولی چند روزه داره کاسنی میخوره شنیدم این گیاه تقویت اسپرم و قوای جنسی مفیده اشکالی در آزمایشش ایجاد نمیکنه؟

سلام منوشوهرم دوسال بدون جلوگیری بچه دارنشدیم بعدازدوسال ازمایش اسپرم دادواریس داشت الانم سه ماهه عمل کرده ولی نتیجه ازمایش تغییرنکردحرکت وشکل وجهش اسپرم ضعیفه مشکلی ندارم من اون فقط ۶بود الانم همونه 

نیازبه کمک دارم

۴سال و نیم هست ازدواج کردم.یائسگی زودرس .یه بار آی وی اف ناموفق با تخمک اهدایی داشتم

پیاز درمانی رو من اثر نداشت .پرولاکتینمو یه مقدار برد بالا 

خوشحالم تو رو دارم ....مرسی که اومدی تو زندگیم 
2810