2777
2789
سلام رها جون خرنوب هم میتونیم از تهیه کنیم یا باید از شما بگیرم

سلام عزیزم بله میتونید آنلاین از سایتم به آدر خرید کنید یا اینکه با شماره 09120743885 تماس بگیرید ساعات تماس برای سفارش 4 تا 8 بعد از ظهر هستش

برای عضویت در کانال تل گرام با آیدی @tebbesabz وارد بشید یا اینکه پیام بدید که لینک رو بفرستم براتون

ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سلام رهاجون.براي بسته بودن لوله هاي رحم خرنوب خوبه؟

نه عزیزم خرنوب برای آقایونه

ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم  تنبلی تخمدان  دارم بادارو  فقط عادت  میشم شوهرمم  واریگوسل داره&n ...

پیازدرمانی برای تنبلی تخمدان مفیده بله

برا اسپرم صفر نتیجه میده خرنوب؟

برای اسپرم صفر احتمال نتیجه دهی اش کمتر از بقیه است ولی من داشتم چند نفر رو که به گفته خودشون با وجود اسپرم صفر نتیج گرفتند 

دو یا سه تا شونم جواب آزمایش قبل و بعدشون رو فرستاده بودند

در هر صورت من به همه کسانی که اسپرمشون صفره میگم 

استفاده سه ماه و هزینه کردن کمتر از 300 هزار تومان واقعا ارزشش رو داره که امتحانش کنید

چون الان دکتر برای شما هیچ راهی به جز جنین اهدایی پیشنهاد نمی ده

پس آیا نمی ارزه که امتحانش کنید حتی اگر احمالش پایین باشه؟

سلام من شش ماهه برای بارداری اقدام کردم دوماهشم امپول اچ سی جی و کلومیفن و لتروزول خوردم این ماه نه دکتر رفتم نه دارو خوردم پریودم دو روزه عقب افتاده امکان بارداری هست؟

مشکل من کیست تخمدان راست سه سانتی متری هستش

همسرمم تعداداسپرمش چهلو پنج

و دبیلو بی سیش سه تا چهار هستش

همسرمم  امپول اچ سی جی زد و قرص پنتوکسی فیلین خورد

سلام رها جان من ان شاءالله میخوام انتقال جنین فریز ی بدم پیاز جوش بدم خوب یا جوشنده انجیر هویچ برای اماده سازی رحمم ک بچه رو محکم ان شاءالله بگیر اگر  اطلاع در مورد  ک بچه برام بگیر داری بهم بگو ممنون

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

سلام دوستان

من دو ساله که بار دار نمیشم دکترم رفتم که قرص های اروومید و لتراکس و امپول cng داد خوردم و زدم تا اینکه هیچی نشد 

شوهرمم هم به متخصص ارولوژیست رفته بود و دکتر گفته بود که کمی ضعیفه که بهش قرص ول من و کیوتن داد گفت یه دوره بخوره حل میشه که اونم خورد و باز هیچی

که باز من دوره بعد که به دکترم رفتم خودش تعجب کرده بود که چرا نمیشه چون اول گفته بود تنبلی تخمدان دارم و کمی پلی کیشتیک و فولیکول هم نداشتم که با مصرف دارو ها همه رفع شده بود چون حل نشده بود بهم گفت باید بنویسم برا عکس رنگی که نکنه یه موقع لوله هام بسته باشه

که من چون تو اون ماه اسباب کشی داشتم به عکس هم نرفتم و بعد اسباب کشی هم دیگه دکترم قطع کردم چون واقعا دیگه استرس منو داشت میکشت که چرا نمیشه چرا نمیشه

تصمیم گرفتم چند دوره دکتر نرم

که از یکی از دوستام فواید پیاز درمانی رو شندیم و اومدم تحقیق کردم و تصمیم گرفتم به پیاز درمانی شروع کنم و در کنار اونم فواید خرنوبم دیدم که اونم تصمیم گرفتم شوهرم شروع کنه 

من از روز پنجم قاعدگی شروع به پیاز درمانی کردم و شوهرمم دمک کرده خرنوب رو شروع کرد تا ۱۵روز من پیاز درمانی و کنار اون انجیر درمانی هم کردم چون نوشته بودن اگه میخوایین باردار شین حتما باید کنارش انجیر درمانی هم بکنیم

الان من بعد یهدو ره پانزده روزه باید ۵این ماه پریود میشدم که اصلا سابقه دیر کردن ندارم همیشه سه الی پنج روز زودتر از وقتم میشدم الان سه روز از وقتم گذشته همون روز پنجم بی بی چک کردم ولی منفی بود نوشته بودن برا بعضی ها دیر نشون میده الان منتظرم پنج روز بشه و باز بی بی چک کنم 

به نظرتون من باردارم یا با پیاز درمانی بدنم تغییر کرده کسی هست که تو این وضعیت بوده باشه

اگه باردار باشم که واقعا معجزه پیاز درمانی و خرنوبو میدونم

البته اصلانم علاعم پریود شدنو ندارم

سلام به همگی

من به تازگی عضو شدم

38 ساله هستم و نیاز به تخمک اهدایی دارم

نمیدونم از کجا و چطور باید دونر پیدا کنم

ایا دوستان میتونند راهنمایی کنند؟

اگر کسی با گروه خونی A , O سراغ دارید برای اهدای تخمک لطفا راهنمایی کنید.

در ضمن من تبریز هستم

سلام من همسرم ازواسپرمه ولی در بررسی ها نه مشکل ژنتیک دارن و نه واریکوسل و مشکل بیضه ازمایش هورمونی هم سالم هستن.بنظرتون خرنوب و هفت بذر و جنسینگ بدم بهشون کمک میکنه؟؟؟؟

2810