سلام دوستان
من دو ساله که بار دار نمیشم دکترم رفتم که قرص های اروومید و لتراکس و امپول cng داد خوردم و زدم تا اینکه هیچی نشد
شوهرمم هم به متخصص ارولوژیست رفته بود و دکتر گفته بود که کمی ضعیفه که بهش قرص ول من و کیوتن داد گفت یه دوره بخوره حل میشه که اونم خورد و باز هیچی
که باز من دوره بعد که به دکترم رفتم خودش تعجب کرده بود که چرا نمیشه چون اول گفته بود تنبلی تخمدان دارم و کمی پلی کیشتیک و فولیکول هم نداشتم که با مصرف دارو ها همه رفع شده بود چون حل نشده بود بهم گفت باید بنویسم برا عکس رنگی که نکنه یه موقع لوله هام بسته باشه
که من چون تو اون ماه اسباب کشی داشتم به عکس هم نرفتم و بعد اسباب کشی هم دیگه دکترم قطع کردم چون واقعا دیگه استرس منو داشت میکشت که چرا نمیشه چرا نمیشه
تصمیم گرفتم چند دوره دکتر نرم
که از یکی از دوستام فواید پیاز درمانی رو شندیم و اومدم تحقیق کردم و تصمیم گرفتم به پیاز درمانی شروع کنم و در کنار اونم فواید خرنوبم دیدم که اونم تصمیم گرفتم شوهرم شروع کنه
من از روز پنجم قاعدگی شروع به پیاز درمانی کردم و شوهرمم دمک کرده خرنوب رو شروع کرد تا ۱۵روز من پیاز درمانی و کنار اون انجیر درمانی هم کردم چون نوشته بودن اگه میخوایین باردار شین حتما باید کنارش انجیر درمانی هم بکنیم
الان من بعد یهدو ره پانزده روزه باید ۵این ماه پریود میشدم که اصلا سابقه دیر کردن ندارم همیشه سه الی پنج روز زودتر از وقتم میشدم الان سه روز از وقتم گذشته همون روز پنجم بی بی چک کردم ولی منفی بود نوشته بودن برا بعضی ها دیر نشون میده الان منتظرم پنج روز بشه و باز بی بی چک کنم
به نظرتون من باردارم یا با پیاز درمانی بدنم تغییر کرده کسی هست که تو این وضعیت بوده باشه
اگه باردار باشم که واقعا معجزه پیاز درمانی و خرنوبو میدونم
البته اصلانم علاعم پریود شدنو ندارم