2777
2789
 سلام ، حالا که ما میخوایم پیاز درنانی شروع کنیم ، پیاز نارنجی گیرنمیاد همش از این پیاز سفیداست ...

به نظر من تا اونجایی که من مطلب خوندم باید پیازی باشه که رنگش زرد باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

دوست های عزیزم من واقعا فرصت سر زدن به نی نی سایت رو ندارم ولی تو سایت و کانالم پاسخگوی همتون هستم 

کانال هر روز بروز میشه و مطالب و موضوعات جدید توش گذاشته میشه .. ضمنا تجربیات کسانی که از درمانها استفاده میکنند نیز تو کانال وارد میشه 

وبسایت

tebesabz.com

تل گ را م

@tebbesabz

ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

سلام میخواسنم بگم من شوهرم آزواسپرمی 

هست خرنوب براش جواب میده یا نه؟؟؟کسایی که شوهرشون ازواسپرمی بود واستفاده کردن ایا جواب گرفتن ؟؟توروخدا اگه کسی تجربه داره بگه .....خیلی ممنون

دوستان من برای اقواممون که مشکل مالی داره یه جارو میخوام که با هزینه کم آی وی اف کنه کسی م یی یییشنا ...

عزیزم مرکز ناباروری قم برای کسانی که سنشون زیر ۴۲ سال هست و فرزند ندارن، با ۱۵۰۰ آی وی اف انجام میداد

ولی مثل اینکه این طرح فقط تا پایان شهریور هست و معلوم نیست که بازم تمدید میشه یا نه

2810