2777
2789
برای درمان خانگی پولیپ کسی راه کاری داره ؟

بهترین راه‌حل درمان ریشه ای مشکل و درمان علت بوجود آمدن مشکل پولیب از طریق طب سنتی هست

ما برای درمان مشکلات رحمی که اکثرشون بخاطر سردی رحم بوجود میاد گیاهان و روغنهای طبیعی ارسال میکنیم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر ببینید
سلام خانما راهنمایی کنید کیا تنبلی داشتن و حامله شدن من بهم گفتن که یکم تنبلی دارم چیکار کنم خوب بشم

بهترین راه‌حل درمان ریشه ای مشکل و درمان علت بوجود آمدن مشکلتون از طریق طب سنتی هست

ما برای درمان مشکلات رحمی که اکثرشون بخاطر سردی رحم بوجود میاد گیاهان و روغنهای طبیعی ارسال میکنیم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان اگر کسی میدونه راهنماییم کنه لطفا😢من پریودام منظم نیس و معمولا عقب میفته و دوره هام از ۳۵ رو ...

بهترین راه‌حل درمان ریشه ای مشکل و درمان علت بوجود آمدن مشکل از طریق طب سنتی هست

ما برای درمان مشکلات رحمی که اکثرشون بخاطر سردی رحم بوجود میاد که ما گیاهان و روغنهای طبیعی ارسال میکنیم همراه یه سری پرهیزات و ...

بیشتر ببینید
3 سال با دارو و همه چی امتحان کردم نشد آی یو آی هم یکبار امتحان کردم دکترم گفت تا 6 بار می تونی تک ...

بهترین راه‌حل درمان ریشه ای مشکل و درمان علت بوجود آمدن مشکل از طریق طب سنتی هست

ما برای درمان مشکلات رحمی و ناباروری که اکثرشون بخاطر سردی رحم هست گیاهان و روغنهای طبیعی ارسال میکنیم 

بیشتر ببینید
میشه راهنمایی کنید من این مشکلات دارم

بهترین راه‌حل درمان ریشه ای مشکل و درمان علت بوجود آمدن مشکل پولیب از طریق طب سنتی هست

بیشتر ببینید
ممنونم عزیزم👌💝💝 پس من خودم اوابوست رو جایگزین میکنم.اشکالی داره چند ماه مصرف کنم؟ مثلا دو سه ماه؟ ...

سلام عزیزم، حداقل 2 ماه و حداکثر 3 ماه مصرف کنید ؛ اغلب داروخانه ها دارند اما برای سفارش میتونید از داروکده و مثبت سبز سفارش انلاین بدید و ارسال رایگان به سراسر کشور دارند .

سلام دوستان من تو اقدام به بارداری هستم تنبلی تخمدان دارم پریودم منظم نبود چند ماهه زیر نظر پزشک دارو مصرف میکنم پریودم منظم شده دوره سیکلم 30تا 33روزه ای ماه اول 10دوز آمپول hcg و قرص کلومیفن و قرصای ویتامین داد مصرف کردم دوباره رفتم برای 3ماه بهم مکمل اوو ایز و قرص لتروزول داد خودم هم شنیدم گرده لقاح نخل با عسل طبیعی خیلی خوبه مصرف میکنم هروز الان تقریبا 50روزه این ماه سر 33روز پریود شدم درد داشتم دو روز خونریزی همراه با لخته داشتم دیگه روز سوم فقط لکه همراه با ترشح چسبناک داشتم تقریبا 10روزی میشه من سر دلم میسوزه سمت تخمدان چپم از قبل پریود درد دارم انگار گرفتگی داره از تو لگن استخونم درد میکنه تا ساق پام کمرم هم درده کسی میدونه برای چی اینجوری شدم

مهسا جان درستش اینه که از دو روز بعد از تمام شدن پریود شروع کنی .. ولی اگر پریودت تایم خاصی نداره از ...

سلام عزیزم 

تحرک اسپرم شوهرم پایینه  .خرنوب براش مفیده ؟ و اینکه چند ماه زمان می‌بره ؟ چون عکس رنگی انجام دادم هفته پیش و دکتر گفت یه تا شش ماه آینده دوران طلایی هست و بارداری سه چهار برابر میشه .میخواستم اگر خوبه براش تهیه کنم .ممنون میشم جواب بدین