((پیام جدید)) 15/9/1395 این پیام به منظور دسترسی همه کاربران اینجا گذاشته می شه سلام به همه دوستان خوبم اول از همه عذرخواهی میکنم به خاطر اینکه نمی تونم هر روز به اینجا سر بزنم به خاطر مشغله کاری و زندگی و وجود بچه واقعا وقت خیلی کمی برای خودم دارم ازتون خواهش میکنم تو کانال ت ل گ ر امم عضو بشید تا من با خیال راحت مطالب جدید و نتایج آزمایش جدید و خبر های خوب رو اونجا بذارم برای عضو شدن میتونید از طریق اد کردن شماره و ارسال پیام خصوصی به خودم لینک عضویت رو دریافت کنید اینجا به علت مشکل فیلترینگ نمیتونم آدرس کانال رو بذارم دوستتون دارم و آرزوم مامان شدن تک تکتونه حتما به کانال سر بزنید و عضو شید خبرهای جدید و خوشحال کننده دارم براتون چندین هزار نفر در ترکیه و حتی در ایران از این دو روش درمانی به آرزوشون رسیدن.
1-پیاز درمانی برای خانمها واقعا معجزه میکنه
2-جوشانده خرنوب برای آقایون که عالیه
من اولین معرفی کننده خرنوب در ایران هستم و تمام مقالات دکتر ساراچ اوغلو که معرفی کننده این گیاه و روش درمانی اون هستش ترجمه منه. و دارم کتابش رو برای چاپ ترجمه و آماده میکنم.
میتونید با خیال راحت خرنوب اصل و با کیفیت رو از من تهیه کنید. تو بسته هامون برشور طرز استفاده اش رو گذاشتیم که طبق آخرین دستورات دکتر ساراچ اوغلو هستش.