2777
2789
خانوما کسی راهکار برای تنبلی تخمدان و تنگی دهانه رحم داره.نه سال باردار نمیشم

عزیزم فلورا تاجیک عالیه...

توی تاپیک آخرم در موردش کلی نوشتم

و توی اینستاگرام پیج داره.متخصص تنبلی تخمدانن

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رها جان من قرار بود تو این سیکل ای یو ای کنم امروز سونو کردم گفت فقط یه دونه تخمک داری روزدوازدهم سیکل هستم. یه بار هم ای یو ای کردم نشد. میتونم از امروز شروع کنم پیاز درمانی رو یا نه؟ 

کی وقتش میشه یکی به منم بگه مامان؟ 😢 میشه یه صلوات مهمونم کنی به حاجتم که مامان شدنه برسم❤️
سلام رها جان من قرار بود تو این سیکل ای یو ای کنم امروز سونو کردم گفت فقط یه دونه تخمک داری روزدوازد ...

سلام. من سیده الهه رحمانی هستم. دانشجوی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه شهیدبهشتی تهران. 

میدونیم که فشارهای اجتماعی و فرهنگی یکی از موارد استرس زا برای خانوم هایی هست که درگیر مسئله ناباروری هستند.

بنابراین من تصمیم گرفتم در این زمینه پژوهشی انجام بدم. 

ممنون میشم اگر کمتر از 5 دقیقه وقت بگذارید و پرسشنامه پژوهش من رو تکمیل کنید.

لینک پرسشنامه:

https://formaloo.com/psychologicaldistress

2805

منم مشکل بارداری داشتم باردار نمیشدم بخاطر سقط ناخواسته ای که داشتم بعد کلی اقدام بی نتیجه و کلی دارو و دکتر ی دکتری بهم معرفی کردن به اسم خانوم دکتر لیلا سلطانی اول مشاوره انلاین گرفتم از سامانه ماوراطب بعدش حضوری رفتم مطبشون خیلی شلوغ بود برای نازایی ادما زیادی اومده بودن بقیه رو که نمیدونم ولی من که نتیجه گرفتم و بچه دار شدم بچممم خودشون به دنیا اوردن الانم ۲سالشه پسرم

براي تبلي بايد ﭸي استفاده كنيم توروخدا كمكم كنيد دير به ديرﭘريود  مياد اصلا هرمونام به هم ريخته شرايط دكتر ندارم الان 9ساله باردار نشدم توروخدا كمكم كنيد😒😒 

خدایا دستمو بگیر که من مامانم بشم 😢
براي تبلي بايد ﭸي استفاده كنيم توروخدا كمكم كنيد دير به ديرﭘريود  مياد اصلا هرمونام به هم ريخته ...

من آسمان هستم

31 ساله و دارای یک فرزند پسر و هم سالم هم اهل مصرف دخانیات و مشروبات الکلی نیستم و تخمک های قوی دارم هرکس مایل بود حاضرم تخمک بهش بفروشم 

09917129853

عزیزم من بنظر خودم یه کم رحمم سرده و تخمدونام هم یه کم ضعیفه چه کارایی کنم بهتره رهایی جون؟

من آسمان هستم
31 ساله و دارای یک فرزند پسر و هم سالم هم اهل مصرف دخانیات و مشروبات الکلی نیستم و تخمک های قوی دارم هرکس مایل بود حاضرم تخمک بهش بفروشم
09917129853

این راهکارها برای همه جواب نمیده 

به نظرم قبل از هر کاری حتما و حداقل 3 ماه اصلاح سبک غذایی انجام بدین 

سبک غذایی و زندگی فلورا تاجیک که هم تو گوگل و هم نی نی سایت بزنی توضیحات میاره 

اول آرامش روان و منظم شدن هورمون ها را میاره بعد برید دنبال درمان پزشکی اگر جواب نگرفتین

سلامت مادر هم مهمه !

این راهکارها برای همه جواب نمیده  به نظرم قبل از هر کاری حتما و حداقل 3 ماه اصلاح سبک غذایی ان ...

عزیزم من بیشتر از یک ساله که اصلاح سبک با همین روش خانم تاجیکی انجام میدم ولی هنوز نتیجه ای نگرفتم متاسفانه،هیچ مشکلی هم هم خودم و همسرم نداریم،واقعا موندم چکار کنم

منم همین جورم باید بری دنبال ای  یو آی  بعد آی وی اف

آخرین باری که رفتم دکتر بهم iui رو پیشنهاد داد که ۱ سال اصلاح سبک کردم،خسته م واقعا،نمیخوام داروی هورمونی مصرف کنم ولی گویا چاره ای نیست، شما چه مدته که اقدام کردی برای بارداری؟

2810