2777
2789
سلام سارا جونم مرسی عزیزم .. انشاء الله به زودی قسمت همه شما عزیزانم بشه.. الهی آمین
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

mania nice عزیزم ادامه بده انشاء الله که تحرکش هم خوب میشه راستی قرص ول من عالیههههههههه برای جهش و تحرک در ضمن برای اینکه حرکت اسپرمها پایین نیاد به همسرت تأکید کن دوش آب گرم نگیره اصلااااااااا.. شورت و شلوار تنگ ممنوع... تو دستشویی تا میتونه خودش رو با آب سرد بشوره . اینا خیلی موثره
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
2805
ممنون لوسی جووووووووووونم خدا قسمت همه منتظرا بکنه
سلااااااااام
رها جون من یک کیلو میخام، ومیخام ازعوارضشم برام بگی اگه داره؟
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
یاسین جان عوارض نداره خیالت راحت.. خرنوب میوه درخته و مثل میوه های دیگه هستش بلکه مفید تر و مقوی تر.. مگر اینکه در موارد نادر کسی حساسیتی چیزی نسبت بهش داشته باشه. عزیزم برای سفارش به شماره 09354870297 پیام بفرست
(اگه کسی راضی نیست به خودم بگه دیگه تبلیغ نذارم اجرتون با امام حسین) بسم الله الرحمن الرحیم ثبت نام دور جدید ختم زیارت عاشورا (تقدیم به حضرت علی اصغر(ع) و مادرشون حضرت رباب(س))دو تا گروه یکی از 3مهر تا تاسوعا و گروه بعد از عاشورا تا اربعین کلوپ زیارت عاشورا : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=20659

فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ ( هفته 8 ) ... خدایاااااااااااااااا شکرتتتتتتتتتتت منم مامان شدم دوست گلم میشه برای مامان موندنم و مامان شدن همه منتظرا ی صلوات بفرستی ... اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
رها منکه اس دادم بهت اما دلیورد نشد فک کنم خاموشی چیزی باشه من دوکیلو میخام چجور میفرستیش؟؟؟ من سرعین زندگی میکنما
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
رها جون ادرسمو برات فرستادم دستت درد نکنه دوکیلو بفرس که 80تومن میشه؟؟
سلامممم یاسین جو ن آره خاموش بودم.. عزیزم دیروز حالم خیلی بد بود گوشی رو خاموش کردم و خوابیدم . معذرت میخوام
2810