2777
2789
دوستان گلم این گیاه خرنوب را تا چند مرتبه میشه استفاده کرد؟ یا اصلا فقط یکبار میشه استفاده کرد؟ یعنی بعد از هر بار جوشیدن باید دور ریخت یا برای سری بعدی هم میشه استفاده کرد؟
تا رضا(ع)هشت و جواد(ع)نه باشد * بگزارید که هشتم گرو نه باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرمن توابان ماه ازاسپرم دادحجم اسپرمش۲۸تحرکش۴۰موفولوژی۸ الان تازه ازداده تواین چندماه خرنوب میخوره ازش شده اسپرماش۴۲میلیون تحرک۲۵موفولوزی۶ این ینی چی
توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥

دوستان عزيز بر أساس نتايج تحقيقات متعدد در سراسر جهان،تغذيه سالم نقشي مكمل و مؤثر در بهبود باروري زنان و مردان دارد.

خوشبختانه اخيراً دو عنوان كتاب علمي در همين رابطه توسط ناباروري يزد به چاپ رسيده كه پروفسور افلاطونيان هم براي اين كتاب مقدمه اي نگاشته اند. 

تماس ناباروري يزد ٠٣٥٣٨٢٤٧٠٨٥

درمان ناباروری بستگی به علت ناباروری، مدت زمان نابارور بودن، سن والدین و الویت های فردی دارد. برخی علت های ناباروری قابل درمان نیستند. اما با پیشرفت های به دست آمده، امکان باردار شدن یک خانم از طریق تکنولوژی و فرایندهای مربوط به تولید مثل وجود دارد.

http://ponila.com/post/306456/browse-source-page/

مهسا جان درستش اینه که از دو روز بعد از تمام شدن پریود شروع کنی .. ولی اگر پریودت تایم خاصی نداره از ...

عزیزم یه سوال دارم من پریودم 8 روز عقب افتادهاز کی پیاز درمانی رو شروع کنم؟

مهسا جان درستش اینه که از دو روز بعد از تمام شدن پریود شروع کنی .. ولی اگر پریودت تایم خاصی نداره از ...

سلام عزیزم یه سوال دار من پریودم 8 روز عقب افتاده چه طوری باید پیاز درمانی رو شروع کنم اخه دستورش اینه که باید بعد پری باشه؟ ممنونم

سلام ، حالا که ما میخوایم پیاز درنانی شروع کنیم ، پیاز نارنجی گیرنمیاد همش از این پیاز سفیداست ، میخواستمم ببینم اشکال دازه حالا از همینا باشه نارنجی نباشه من امشب از این سفیدا درست کردم و نوشیدم ، ببینم بعد از 5 ماه کی پری میشم تا بتونم  روزتخمک گزاریمو پیدا کنم و باردار بشم

سلام عزیزم یه سوال دار من پریودم 8 روز عقب افتاده چه طوری باید پیاز درمانی رو شروع کنم اخه دستورش ای ...

سلام عزیززم فکر نکنم مشکلی باشه چون یه جا خوندم هر وقت که شروع کردی جون این خودش تنظیم کنندس  ، از همین حالا شروع کن

2810