2777
2789
کاش میومدین واز نتایجی که گرفتید میگفتید وراهنمایی میکردید من الان نمیدونم پیاز رو شروع کنم یا انجیر و هویج من تنبلی نداشتم یهو گفتن یایسگی زودرس موندم چکارکنم🙄🙄😢😢😱😱😱😱😱😱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان خوبم اول از همه عذرخواهی میکنم به خاطر اینکه نمی تونم هر روز به اینجا سر بزنم به خاطر مشغله کاری و زندگی و وجود بچه واقعا وقت خیلی کمی برای خودم دارم ازتون خواهش میکنم تو کانال ت ل گ ر امم عضو بشید تا من با خیال راحت مطالب جدید و نتایج آزمایش جدید و خبر های خوب رو اونجا بذارم برای عضو شدن میتونید از طریق اد کردن شماره 09120743885 و ارسال پیام خصوصی به خودم لینک عضویت رو دریافت کنید اینجا به علت مشکل فیلترینگ نمیتونم آدرس کانال رو بذارم دوستتون دارم و آرزوم مامان شدن تک تکتونه حتما به کانال سر بزنید و عضو شید خبرهای جدید و خوشحال کننده دارم براتون
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
Somayeh سلام عزیزم شما میتونی زمان شروع رو خودت انتخاب کنی. دو روز بعد از تمام شدن پریود به این علت تاکید شده که ممکنه در مواقع پریودی، پیازدرمانی باعث افزایش خونریزی بشه . باز هم تاکید میکنم مهم ترین مسئله در انجام پیاز درمانی : انجام دادن آن به مدت 15 روز و روزی دوبار به صورت مداااااااااااااااااوم . و به مدت سه ماه است و بس پس روی تداوم درمان و درست انجام دادن آن تاکید دارم و خواهش میکنم با دقت انجام بدید الان عکسی رو که در کانال در دسترس همه قرار دادم برای شما هم اینجا میذارم
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
مامان علی بهترین روش: یه میوه پوست بکن آماده بذار دماغتو بگیر و لیوان رو سر بکش بعد همانطوری که دماغتو گرفتی یه تیکه میوه بخور قول میدم هیچ مزه ای احساس نکنی در ضمن نی نی دار که شدی انشالله همه این مزه ها و سختی ها یادت میره قول میدم عاشق پیاز میشی
شهرزاد باز هم خرنوب(این معجزه طبیعت) رو امتحان کن
فاطمه جون همیشه پریودات نامنظمه؟
مامان آرش البته که نتیجه گیری اش 100 درصد نیست
عسل اگر ویتاگنوس میخوری دیگه چیز دیگه ای نخور
خانم ادامه بدین اونا هم حل میشه تو کانال آخرین آزمایشی که گذاشتم مال کسی هست که مورفولوژی اش 2 بوده و بعد از خرنوب شده 9 و البته نی نی دار شدن خدا رو شکر
2810