2777
2789
مهرسا دلیل سقطت مشخص شد عزیزم؟ به نظر من اول علت سقطت و مشخص کن بعد برو سراغ درمان اما در رابطه با پیازدرمانی چون کیفیت تخمک گذاری و بالا میبره احتمال سقط رو میاره پایین ولی قبلش یه ماه امتحان کن قرار نیست دارو گیاهی رو همه یک نتیجه رو بده ولی در کل پیاز برای ناباروری عالی بوده
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

aysan1367 عزیزم حتما پیگیر باش ببین شوهرت مشکل دیگه ای مثل واریکوسل نداشته باشه در ضمن تاثیر خرنوب بعد از سه ماه مشخص میشه تو گوگل بزن SPERP+CAROB و توسایت های خارجی تمام تحقیقاتی که راجع به خرنوب و تاثیر آن بر روی اسپرم شده رو مطالعه کن امیدوارم به زودی نتیجه بگیری عزیز دلم
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
**تارا** بله حتمااااا قبلش بشورید
نه محیا جان ضرر نداره چون خرنوب میوه درخته و باهاش شیرنی درست میکنند تو استرالیا جایگزین کاکائو برای بیماران دیابتی و ... استفاده میشه.. توی ترکیه هم که همینطوری میخورند و با شیره اش دسر و حلوا درست میکنند
محیا جون فکر نمی کنم تاثیر منفی اش از خرنوب باشه چون خرنوب تو بیست روز تاثیری نمیذاره دوره درمانش سه ماهه... مدت زمانی که طول میکشه اسپرم جدید و با کیفیت تو بدن ساخته بشه 70 روز هستش
سوگلی بله صد در صد حتما باید همون نوع پیاز باشه الانم فصلشه و فراوونه
من و شوهرم آزمایشات و سونو ها رو دادیم همه خوب بودن الحمدلله ... من میتونم برای فولی غالب پیاز درمانی کنم و شوهرم خرنوب استفاده کنه؟ یه وقت عوارض نداشته باشن مشکل پیش بیاد؟ ماه قبل یکبار اقدام کردم اما نشد.
خدیا پناهم باش....
عزیزم سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندند ولی اینم بگم که کیفت فولیکول فقط به اندازه اش نیست ... من هیچ وقت به هیچ کس نگفتم این درمان رو استفاده کن یا نکن من پیشنهاد میدم بعد برید تحقیق کنید بعد استفاده کنید.
2810