2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من نتیجه ممکنه واسه همه یکسان نباشه. این چیزا مکمل هست. بیشتر از همه داروها موثره.
زندگی ...جیره مختصری است،مثل یک فنجان چای،و کنارش عشق است، مثل یک حبه قند،زندگی را با عشق نوش جان باید کرد.
رومینا من پاک کردم؟؟ چی رو من خبلی وقته اینجا نیومده بودم
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
عزیزم اگر خیلی وقت پیش گذاشتی یادم نمیاد اگر پاک کردم شاید به خاطر این بوده که تشویش اذهان نشه همسر شما اگر بدتر شده دلیل بر استفاده خرنوب نیست شاید یه علت دیگه داشت هر انسانی عقل سالم داره هیچ وقت فقط به استناد حرف های یک نفر نمیاد استفاده کنه و یا استفاده اش و قطع کنه خانومهااای عزیز فقط به حرفهای من و یا رومینا استناد نکنید کامل تحقیق کنید بعد استفاده کنید تو ایران اگر سرچ کنید کپی نوشته های منه ولی تو سایت های خارجی به راحتی می تونید سرچ کنید روش تحقیق در مورد خرنو ب اسم انگلیسی این گیاه carob هستش تو گوگل و یا جستوگرهای دیگه بزنید carob+sperm ببینید تو کشورهای دیگه چقدر تحقیق و مطالعه در این زمینه انجام شده و چیا نوشتن.. بعدش تصمیم با خودتون رومینا دلیل شما فقط بدتر شدن آز همسرته که شاید به هزار دلیل دیگه باشه یکی اش واریکوسل یا اشتباه آزمایشگاهی ولی دلیل من هزاران سایت معتبر انگلیسی زبان و گوگل و ویکی پدیا و کتابهای چاپ شده در این زمینه است
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
بخدا من امروز هیچی رو پاک نکردم مطمنی همین جا نوشتی؟
شهلا جون ممنون از شعور بالات عزیزم
اگر فکر میکنی که ضعیف شدن و بدتر شدن آزمایش اسپرم فقط به خاطر واریکوسل هستش کاملا در اشتباهی عزیزم من نمی خوام با شما بحث کنم فقط به خاطر اون تهمتی که زدی (گفتی پست های امروزت رو پاک کردم در حالی که من دست به هیچ پستی نزدم) سپردمت به خدا من دلایلم رو گفتم و شما هم گفتی قضاوت با خواننده واسلام ختم کلام
خوبی؟
2810