2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان پریا نازی عزیزم همین شماره رو تلگرام هم نصبه ولی رو لب تابمه همیشه تو تلگرام آن نیستم
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
soosanm عزیزم گروه تلگرام هنوز تشکیل نشده فکر میکنم تعداد خیلی کمه ولی این شماره رو تو گوشی ات سیو کن و تو تلگرام بهم پیام بده ... قرار بود کسایی که نتیجه گرفتند هم عضو شن ولی قبول نکردند
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سمی 09354870297
خطرات نمک برای سیکل ماهیانه مصرف نمک چه خطرات و مضراتی برای عادت ماهیانه ما می تواند داشته باشد! یک متخصص تغدیه ریشه بسیاری از بیماری های غیرواگیر در کشور را مصرف بیش از اندازه نمک دانست و گفت: بسیاری از افراد تصور می کنند در صورتی که نمک روزانه خود را کم کنند دچار کمبود ید می شوند و به بیماری تیرویید مبتلا می شوند این تصور کاملا اشتباه است در واقع مهم ترین منبع غذایی یُد را مواد غذایی دریایی مانند ماهی های آب شور، میگو، صدف و جلبلک های دریایی تشکیل می دهد بنابراین باید برنامه جدی برای حذف نمکدان ها از سفره های غذایی اندیشیده شود. مهم ترین تاثیر مصرف نمک بر سلامتی وی در ادامه به مهم ترین تاثیر مصرف نمک بر سلامتی انسان اشاره کرد و گفت: مطالعات نشان داده است مصرف زیاد نمک در رژیم غذایی روزانه انسان را مستعد ابتلا به شمار زیادی از بیماری ها نظیر افزایش فشار خون، سکته مغزی، جمع شدن مایعات در بدن و در نتیجه بیماری های قلبی می شود، بروز تورم بدن، درد مفاصل، نفس تنگی، سردرد، درد و احساس فشار در ناحیه درونی جمجمه، سرگیجه و عدم تعادل صبحگاهی مخصوصاً هنگام برخواستن از خواب و میگرن از دیگر پیامد مصرف بیش از اندازه نمک است. افزایش درد عادت ماهیانه در اثر مصرف زیاد نمک وی در ادامه با تاکید بر اینکه تجمع مایعات ناشی از مصرف نمک، درد، مشکلات جسمانی و تغییرات خلقی در روز های قبل از شروع عادت ماهانه در زنان را تشدید می کند تصریح کرد: بطور کلی مصرف زیاد نمک، کلسیم را از استخوان ها گرفته و باعث دفع آن از ادرار می شود. به همین دلیل باعث نازک شدن استخوان ها شده و فرد را مستعد ابتلا به پوکی استخوان می کند علاوه بر آن مصرف زیاد نمک باعث سرطان معده، تشدید آسم، بدخوابی یا بی خوابی و در نتیجه زوال قدرت درک ذهنی افراد مسن می شود. کاهش مصرف نمک فشار خون را در طول 3 هفته پایین می آورد به گفته این متخصص تغذیه با توجه به اینکه جامعه ایران از فشار خون بالا رنج می برد و نمک ریشه بسیاری از بیماری های قلبی عروقی و انواع سکته ها است کاهش مصرف آن موجب کم شدن فشار خون می شود. زمانی که مصرف نمک کاهش می یابد فشار خون نیز به طور متوسط در طول سه هفته کاهش می یابد و آمار ابتلا به سرطان های مری و معده نیز که در جامعه ما شایع است بسیار پایین می آید. ادامه...
سلام دوستان خرنوب برای ازو اسپرمی هم مفیده؟ کسی تجربه داره؟؟
خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸
عسل بانو جان عزیزم شماره موبایل گذاشتم با اون تماس بگیر شرمنده من اینجا زیاد نمی تونم سر بزنم
ninia عزیزم خرنوب اگر مفید نباشه ۱۰۰٪ مضر هم نخواهد بود اینو می تونید بدون اینکه به گفته های من استناد کنید و فکر کنید به خاطر سود و نفع مالی خودم میگم برید تو سایت های ایرانی و خارجی تحقیق کنید. اسم انگلیسی این گیاه carob هستش تو گوگل بزنید ‌carob+sperm حتما ‍‍‍‍‍‍‍‍بیگیر وضعیت همسرتون باشید .. واریکوسل یکی از عواملی هستش که روی کیفیت اسپرم تاثیر میذاره
2810