2777
2789
فاطمه جان همین آقای اردبیلی که میگید تازه کارند و تمام مطالب سایتش کپی شده مطالب منه! درست و غلط کارش و راضی و ناراضی بودن من به کنار ! ولی من چند نفر از بچه های اردبیل رئ ارجاع دادم به ایشون ولی کاملا از کیفیت جنسش ناراضی بود. خیلی از بچه های اینجا منو سالهاست میشناسن. از تاریخ عضویتم هم معلومه و خیلی ها هم از از خودم خرنوب خردین و راضی اند. و نتیجه اش هم اونیه که تو صفحه اول خوندی. یعنی متوجه نشدی من اینجا خرنوب رو میفروشم.؟؟؟ به هر حال از حسن نیتت ممنون ! در ضمن این روش برای تبلیغ دیگه قدیمی شده.
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
اخ ببخشید پستت رو به اشتباه پاک کردم شرمنده
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نمیدونستم رهاجون....ببخشید. آخه من تو قسمت بارداری با میکروانجکشن پست میزارم و با بچه های اون گروه چت میکنم، امروز دستم خورد به موس لب تاب و رف رو لاین خرنوب و ....بعد دیدم یکی دوتاشون پرسیده بودن راجب خرنوب و من هم واسشون اونچی که میدونستم نوشتم و بعد دیگه رفتم تو لاین خودم ینی بارداری با میکرو. .... ینی من تاحالا اینجا نیومده بودم. و منظوری هم نداشتم. امیدوارم دوستان از من نرنجند. عذرخواهی مجدد.
نه عزیزم چه رنجشی مطمئنم هدفت خیر بوده. ولی تاوقتی که خودت از این اقا خریذ نکردی بهتره انقدر به بقیه اطمینان ندی. این روشی که ایشون برای تبلیغ انتخاب کرده که جنس من از همه بهتره و فلانه و بهمانه دیگه خیلی قدیمیه و بدتر ضد تبلیغه. نمی دونم شاید الان کیفیت جنش بهتر شده باشه!!!
سلام رها جان میخوام بدونم میشه این جوشونده رو برای چند روز آماده کرد؟ اخه میخوایم بریم مسافرت، اونجا امکان تهیش برامون وجود نداره میتونیم از خونه آماده ببریم؟
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
نازگل صفحه اول تاپیک ادرس وبلاگش هست اونجا شماره تلفن داره باید زنگ بزنی بهشون کیلویی 40 تومن
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
سلام . بچه ها من چون روزهای آخر بارداریمه تلفن رو دایورت کردم رو موبایل نمایندگی تبریز. اگر سفارش دارید از طریق ایشون پیگیر باشید. برای منم دعا کنید بچه ام سالم و سلامت بدنیا بیاد
raha jan omidvaram be salamat zayeman koni azizam man hamasaram dareh az araghiat giahi estefadeh mikone tazeh az emrooz mikhastam bedoonam age bekhad az kharnoob estefadeh koneh ba ham tadakhol nadaran ????? hamsaram ham az lahaz tedad v taharok zaeife ham chand vaghte mail jensi nadareh dr baray mahe dg be ma gofteh ivf konim
رها جون یه سوال دارم ازت اگه ما از دو روز بعد از پریود یا همون روز 9 سیکلمون تا 15 روز پیازدرمانی رو ادامه بدیم میشه تا روز 23 سیکلمون خوب تو روز 13 ، 14 یا 15 حدودا تخمک آزاد میشه اکه تو این روزا تخمک بارور شده باشه مصرف آب پیاز ضرری نداره؟؟ اصلا جلوگیری از بارور شدنش یا بعد از اون باعث سقط نمیشه؟؟ چون اگه باردار باشیم 8 روز مصرف آب پیاز داریم
لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظیم ایاک نعبد و ایاک نستعین
2810