2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری

1169 بازدید | 10 پست
به نظرتون چه چیزایی سرمایه هستن ؟
مثلا طلا یه کالای سرمایه ایه همیشه با ارزشه ...
بورس یکی از راههای سرمایه گذاریه
من فقط همین دو تا رو میشناسم برای سرمایه گذاری
شما کجا و چه جوری سرمایه گذاری میکنید ؟
میشه هر کسی ایده هاش رو بگه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من اگر پول به اندازه ملک میشه حتی خرید ملک تو شهرستان و اگر نه همون طلا توی شرایط اقتصادی ایران بهترین سرمایه گذاری هست
بورس نیاز به تجربه و دانش وسیع و قدرت ریسک بالایی داره و در کل نباید بیشتر از سی درصد پولتون رو وارد بورس کنید چونکه بازارهای مالی بسیار پر فراز و نشیب هستن من خودم با اینکه سالها درسش رو خوندم و بیش از ده سال هم فعالیت داشتم الان دیگه نو بورس سرمایه ای ندارم چونکه به شدت نیاز به تمرکز و اعصاب داره...البته میشه از یه کارگزار مطمئن برای انجام معاملات استفاده کرد ولی باز هم نباید کل دارایی تون رو وارد برس کنید
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

https://b2n.ir/059630

💵💵💵💵💵💸💸💸

سلام دوستان این یه سایت سرمایه گزاری دلاری با درآمد بالا  با یک سال سابقه کاری 

Packages  سود روزانه

100$ 1.5$

300$ 4.5$

500$ 7.5$

1000$ 15$

با هم رویاهیمان را به واقعیت تبدیل میکنیم

در ادامه مسير نيز سياست‌هايي را در سازمان تامين اجتماعي و شركت سرمايه‌گذاري در پيش گرفتند تا با استفاده از اوراق تبعي، شرايطي را در هلدينگ‌هاي زير مجموعه فراهم كنند تا سهامداران خرد در يك دامنه، يك نوع تضميني براي حداقل سودآوري سهام در اختيار داشته باشند.

http://bourse11.limoblog.ir/