2777
2789
عنوان

وابستگی به شوشو.

| مشاهده متن کامل بحث + 4547 بازدید | 22 پست
اخی منم فکر میکردم فقط من اینجوریم ولی من که از این وایستگی بدی ندیدم خداروشکر عااااااااااااااشقشم .همیشه هم بهش میگم جلوی همه هم بروز میدم که بدون اون نمیتونم زندگی کنم همیشه هم میگم نفسمی تا بفهمه چقققققدر برام مهمه
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
سلام....منم نزدیک 2 ساله ازدواج کردم و شوشو رو خییییییییییلی دوست دارم وقتی میره سر کار اعصابم خورد مشه تا بیاد
الان که دوقلوهام اومدن علاقه مون بیشتر شده و زندگی مون گرم تر شده...اما خیلی کمتر با همیم
خدا جون بابت اینکه همیشه پیشم هستی شکر😍😍😍😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخیشششششششششششش منم فکر میکردم من تنها اینجوریم

اما کاش نبودم منم بعد از اینکه امدم خارج از کشور اینجوری شدم ولی الان هروقت بریم ایران اون دوست داه با دوستاش بره منم نمیتونم طاقت بیارم این شده دعوای زندگیمون
گلی جون خوب بنده خدا فکر میکرد این یه عیبه ما بهش نشون دادیم که فقط خودش نیست واین وابستگی بعد چند سال به عیب یا دعوا تبدیل نمیشه همین.خوب راه کار نداریم اگر کسی این رو ایراد میدونه پس راه حل بده ما هم استفاده کنه
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
عزیزم اگه می خوای از این حالت در بیای. یه برنامه ریزی مکتوب برای خودت داشته باش و توی اون مدتی بدون شوشوت باش این رو هم بهش بگو که تو هم ساعتی بدون من باش اینجوری به درون خودتون هم می رسین و قدر همدیگه رو بیشتر می دونید. در ضمن حس دلتنگی هم بیدار می شه.
راه خواهم افتاد ... باز از ریشه به برگ ... باز از بود به هست