بخون فقط.اشک نریز.دعا کن خوب شن اونا که گرفتن..اوناهم که نگرفتن اصلا نگیرن .مخصوصا گروهای حساس و خود ...
فقط مراقبت کنید عزیزم ...تو تلاشتو بکن بقیه ش بسپر دست خدا..نه تنها تواین مساله توهمه ی امور ادم خودش همه سعی وتلاششو کنه بقیه ش به خدا بسپاره بهترینها پیش میاد ان شالله
من امروز حرکت زیبا و سخنرانی حضرت آقا و دعای هفتم صحیفه سجادیه امام سجاد(ع)رو دیدم،حالم خیلی بهتر شد.
«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که میآمدند خطبهٔ عقدشان را میخواندم، میگفتم خیلی از خانمها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت میکنند؛ خیلی خانمها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم میکنند؛ دست آنهاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
ازمایش دادن متوجه شد؟ علائمش دقیقا جی بود از گجا فهمید کرونا داره من میترسم
اول سرماخورد ابریزش بینی شدید بعد تب کرد بعد کلا نمیتونست نفس بکشه انقد نفس کشیدن براش سخت بود خوبه ورزشکار ه وبدنش قویی بود خداروشکر خوب شد ولی زیر چشاش کبود شدن