2777
2789
عنوان

اشکم دراومد

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 51 پست
بخون فقط.اشک نریز.دعا کن خوب شن اونا که گرفتن..اوناهم که نگرفتن اصلا نگیرن .مخصوصا گروهای حساس و خود ...

فقط مراقبت کنید عزیزم ...تو تلاشتو بکن بقیه ش بسپر دست خدا..نه تنها تواین مساله توهمه ی امور ادم خودش همه سعی وتلاششو کنه بقیه ش به خدا بسپاره بهترینها پیش میاد ان شالله

(کاربری جدیدمه)خدایا دستمو بگیرفقط تومیتونی♡

من امروز حرکت زیبا و سخنرانی حضرت آقا و دعای هفتم صحیفه سجادیه امام سجاد(ع)رو دیدم،حالم خیلی بهتر شد.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب در کنار رعایت اصول بهداشتی وخود مراقبتی وقرنطینه

دعاکردن هم بی اثر نیست رهبر مون همکه دعای هفتم صحیفه سجادیه روفرمودندبخونین ان شاء الله که خداوند این بلارو از کل جهان محو کنه آمین. 

💚اگه چشمت به امضام افتاد از ته دلت بی ادا برای ظهور فرج دعای فرج بخون اللهم عجل لولیک الفرج💚💚💖💖

اگر درد را حس کردی، زنده ای

اما اگر درد دیگران را حس کردی، انسانی

به همه ی انسان ها احترام بذار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن؛ نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت                           
خوبی عزیزممممم؟؟چخبرا فداتشم؟🥰

مرسی عشقمم 

سلامتیت قشنگم 

شما خوبید؟؟؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
گریه نداره عزیزم. دعا کنیم واسه همدیگه. اینجا ختم گذاشتن منم چله دعای توسل برداشتم.باهاشون همراه ش ...

دلم سوخت  کباب شدم انگار 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
ازمایش دادن متوجه شد؟  علائمش دقیقا جی بود از گجا فهمید کرونا داره  من میترسم

اول سرماخورد ابریزش بینی شدید بعد تب کرد بعد کلا نمیتونست نفس بکشه انقد نفس کشیدن براش سخت بود خوبه ورزشکار ه وبدنش قویی بود خداروشکر خوب شد ولی زیر چشاش کبود شدن

اگر درد را حس کردی، زنده ای اما اگر درد دیگران را حس کردی، انسانی

یک آن دیدم یک ایران در خطره همه باهم همه....

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
2810