2777
2789
عنوان

مرد باید چه جوری باشه

589 بازدید | 18 پست
سلام خدا سایه پدرو مادرو رو سر سر بچه ها سبز بداره و سرافراز...اوناییکه مثل من پدر ندارن..روحشون شاد مردان سرزمین من روزتان مبارک
به ریشه وصل باش و اصل باش!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر دوست دارم دستهای مردانه ات را که دستهای کوچکم را در آن جا میدهی ونوازش میکنی تا بفهمم تو در کنارم هستی و من تکیه گاهی مطمئن دارم.... مرد_من روزت مبارک
همیشه مادر را به مداد تشبیه میکردم که با هر بار تراشیده شدن کوچک و کوچک تر میشود … ولی پدر یک خودکار شکیل و زیباست که در ظاهر ابهتش را همیشه حفظ میکند ، خم به ابرو نمیاورد و خیلی سخت تر از این حرفهاست ؛ فقط هیچکس نمیبیند و نمیداند که چقدر دیگر میتواند بنویسد … بیایید قدردان باشیم … به سلامتی پدر و مادرها
اونایی که وقتی پدرشون صداشون میکنه میگید : هان ؟ چیه ؟ چیکار داری ؟؟؟ یادتون باشه کسایی هستن که حاضرن عمرشونو بدن تا پدرشون یکبار دیگه صداشون کنه . .بیایید قدردان باشیم قبل از اینکه خدای ناکرده....
توی این روز عزیز، توی این لحظه های قشنگ زیباترین کلمه ای که میشه گفت یک دوستت دارم به همراه یک آسمان عشق و تمنا تقدیم به تو همسر عزیزم که در خاطرم بهترین مرد و پدر عالمی، روزت مبارک
2810