2777
2789
عنوان

تو فکر زنه ام

157 بازدید | 15 پست

رفتم مغازه ای که مانتوهاش روی ۲۳۰  بود یک مشتری داشت دوتا مانتو یک شومیز  (۵۶ تومن )  با یک شلوار شد ۶۷۰تومن خرید و  رفت خدا بیشتر بهش بده ولی  برام عجیب بود

الانم همتون میاین میگید چیزی نبوده  که! باشه ولی  برای من زیاد بود

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

همشم بدی لباس

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

انشالله وسعت خرید من و شما و همه مردم هم بیشتر بشه 

☀️حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
کجا رفتی؟ چقد قیمتاش خوبه منم برم. خدایی کجا دیگه شومیز 56میدن.همه چیو مفت خریده

برو بابا جدی میگی خیلی گرونه شیرازم

خوب بوده که قیمتاش یه عالمه خرید کرده

خوشبحالتون من ۲۰۰ مانتو برام زیاد

همشم بدی لباس

برای منم زیاده من سالی یک مانتو میخرم امسالم چون باردارم نخریدم قیمتارو نمیدونم پارسال ۱۰۰تومنی خریدم چندوقتم بود لباس نخریده بودم زمستونیم که مال ۴سال پیش هنوز نخریدم چند دست تریکو خریدم حدود ۳۵۰شد تا چند وقت دارم اونم شبا که شوهرم میاد میپوشم روزا درمیارم لباس بیخودی میپوشم ازاول غروسیم اینجوربودم زیاد نخوام بشورم 

برای خونه دارشدنموسالم بدنیااومدن بچمصلوات بفرستین ممنون🥰
اما شومیزو فک کنم خوب خریده من تاحالا نخریدم اما نگاه میکنم گرونن 

خودشم میگفت گرونه ولی خرید 

2810