2777
2789
عنوان

بالاخره تصمیمم رو گرفتم

1685 بازدید | 21 پست
چند وقت پیش یه تاپیک اینجا زدم و ازتون خواستم که درباره کارم راهنماییم کنید. گفتم که الان کارمندم ولی خیلی دوست دارم که برای خودم کار کنم. با کمک شما دوست های خوبم تونستم تصمیمم رو بگیرم.
می خوام یه فروشگاه اینترنتی بزنم. و در کنار کار فعلیم به این کار هم برسم تا وقتی که کاملا راه بیفته و بتونم از کار فعلیم استعفا بدم.
حالا خواهش میکنم دوباره کمکم کنید و بهم بگید که چی بفروشم. من خودم تصمیم دارم کتاب و اسباب بازی بچه و کتابهای روانشناسی کودک بفروشم. خواهش میکنم نظرتون رو بگید و اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید بهم بگید.
مامان پری جون میشه من را راهنمایی کنی
جریان این فروشگاه اینترنتی چجوریه وچجوری میشه سایت درست کرد
بعد این جنسهای که میخوایین بفروشین هزینه ی پستش زیاد نمیشه؟
http://harirr.blogfa.com/
حراج انواع پوشاک بچگونه -زنونه-سفارش کیفهای زیبا(همراه با آموزش)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فروشگاه زدن خوبه ولی چه جوری مشتری جمع کنی ؟ سایتش رو چه جوری درست کنی ؟ محصول ها رو از کجا با قیمت ارزون تر بگیری که سود هم برات داشته باشه ؟؟ نحوه پست سفارش ها چی ؟؟؟
اگر همه اینا ok هست که به نظرم عالیه چون این روزا خیلی ها سراغ فروشگاه های اینترنتی میرن...
شکلات جان من خیلی وقته دارم درباره اش تحقیق میکنم. اول که یه هاست و دومین میخری. من 200 MB فضا خریدم با هزینه ثبت دامنه کلا شد 80000 تومن. بعد برنامه word press روش نصب کردم . با این برنامه می تونید بدون اینکه برنامه نویسی بلد باشید سایتتون رو طراحی کنید.
برای ارسال می تونی با شرکت های وابسته به پست قرارداد ببندی. میان محصولات رو ازت می گیرند و میبرند تحویل مشتری می دن و پولش رو از مشتری می گیرن. هزینه ارسال هم معمولا به عهده مشتریه
2810