2777
2789
عنوان

بچه های 3 سالمون چه کارهایی انجام میدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2267 بازدید | 49 پست
سلام
پسر منم شهریور 89
از 2 سال و 3 ماهگی رنگها رو کامل بلد بود
شمردن تا 10 بلده مثلا انگشتهای دستشو میگم بشماره تا بیست هم میشماره اما بعضی وقتا قاطی میکنه
تا حالا سوره باهاش کار نکردم
اما عاشق شعر خوندن و موسیقی زود حفظ میکنه و مثلا دیروز مامانم بهش گفت پسر طلا سریع شعر اندی که توش طلا داره رو خوند
مثلت و دایره و مربع رو بلده
حروف انگلیسی هم میخونه اما خیلی مرتب نه
یه وقتایی هم یه چیزایی میگه که فکر کنم از تی وی یاد میگیره مثلا ازم آب خواست و وقتی بهش دادم گفت تنکیو
چون من بهش یاد نداده بودم
اون جورچین هوش که نسیم جون گفتن منم دارم پسرم از 1 سالو نیمگی میچید و اسم همه میوه و بعضی از حیونا رو هم از رو همون یاد گرفت اما برای پسر من دایره هاش کامله و دو تکه و سه تیکه اش رو نخریدم جدا و هر کدومو باید جدا خرید
از وبلاگ نی نی شیک پوش دیدن کنید. - کارهای جدید اضافه شد.

لباس از 2 تا 10 سال

بادی های کارترز دخترانه و پسرانه در 6 سایز ... تفاوتی در قیمت بادی های ساده طرح دار و گلدوزی وجود ندارد.

http://ninishikposh.persianblog.ir/

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22011
لباس نوزاد، کودک و تزئینات تولدها و مراسم شما www.hanavashop.com شماره تماس: 09195149322

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.پسرمنم .متولد اول شهریور 89هست .اینجور که معلومه تو این تاپینک چند نفر همسن پسر من هستن.پسر من 18ماهگی همه رنگا رو تشخیص میداد .دوسالش بود سوره کوثر رو یادش دادم.تا دو سالگی تا 10رو به انگلیسی وفارسی وهمه اشکال هندسی رودبلد بود.25تا کلمه رو می تونست بخونه .الان بسیار رون ومثل خودمون حرف میزنه .تا بیست وبه انگلیسی وفارسی هم میشماره هم می خونه پازل رو کوچک تر بود زیاد بازی میکرد ولی من فقط در حد چهار وپنج تکه براش تهیه کرده بودم.متاسفانه من خودم زیاد شعر حفظ نیستم به خاطر همین پسرم شعر بلد نیست ولی عاشق کتاب خودن هست ولی بیشتر به کتاب قصه علاقه نشون میده تا شعر .عاشق موسیقی ورقصه.نقاشی هم زیاد علاقه نشون نمیده .من یه مدت هست که کم کار شدم خوشحالم اینجا رو پیدا کردم تا از تجربیاتتون استفاده ببرم.
سلام دوستان پسر منم متولد آذر 89 هست.ولی مهد کودک میره اونجا بهشون شعر و نقاشی یاد میدن و میگن خوب کار میکنه ولی تو خونه علاقه ای نشون نمیده خیلی!
از بین شما کسی هست که بچش مهد بره؟ لطفا بگید چیا بلده