2777
2789
عنوان

بچه های 3 سالمون چه کارهایی انجام میدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2267 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان سپنتا راستش باباش یه ذره به این چیزا حساسه مثلا عمش واسش رنگ انگشتی گرفته باباش نمیزاره تو خونه ازش استفاده کنه میگه فقط بیرون تازه من دیشب واسش مازیک خریدم میگه چرا خریدی یه وقت میکشه به فرشها
دختر من اردىبهشت ٨٩ خطرنلکترىن موقع ٨ ماهگى دنىا اومد بگزرىم که چى به ما گذشت ولى الان شکر خدا خوب چه اخلاقى چه هوشى الانم تمام اشکال رنگا از ١ تا ١٠ فارسى و انگلىسى ٥٠٠تا کلمه رو به انگلىسى مىدونه ١٠تا شعر کوتاهو بلندم بلده abcرو کامل بلده نقاشىام صورت خورشىد خونه درخت مىتونه بکشه
هیچ میدونى همیشه یکى هست که مراقب ماست؟??
سلام خانونما پسر منم دو سال و 7 ماهشه حاله که جمعتون اینجا جمعه میشه کتاب داستانهای جالب که به درد این سن بخوره رو معرفی کنید اخه پسرم خیلی داستان دوست داره ولی داستان خوب کم پیدا میشه بعضی ازین کتاب داستانهای جدید که خیلی مذخرف هستن
لطفا اگه کسی کتاب های داستان جالب داره معرفی کنه
مرسى عزىزم نه تا حالا کلاس نرفته تازه اگه خدا به خاد ٢شنبه مىره مهد چون دوست داشت خودم باهاش کار کردم گاهىام از تو ىوتىوب براش برنامه اموزشى دانلود مىکردم مىدىد
هیچ میدونى همیشه یکى هست که مراقب ماست؟??
سلام پسر منم 2/6/89 هست. عاشق پازل هسست به راحتی 30 تیکه ای می چینه. یه کمی نقاشی بلده اشکال هندسی رو می شناسه قشنگ و با دقت رنگ میکنه حدود 10 کلمه رو می تونه بخونه . چند تا شعر و آهنگ هم بلده . کامل حرف می زنه .سوره بلد نیست فقط صلوات بلده اونم به سبک خودش: الهم صلی علی محمد و اله پیغمبر.....
اعداد رو تا 13 می شماره و با انگشت از صفر تا 5 رو می تونه بشماره. و...
اما فکر کنم خیلی دیگه کار داره
آبتین همه امید من به زندگی ، قوی باش پسرم مثل کوه
2810