2777
2789
عنوان

مامانای شهریور 90 بیان از کارای نی نی هاشون بگن (+2)

| مشاهده متن کامل بحث + 30877 بازدید | 1233 پست
سلام
فدات نانسی جون و خدا قوتتتت
چه خبر مبرا
بچه ها شاینا چهذر ناهه خودشو از پوشک گرفته ولی اگه من هواسم نباشه سر ساعت ببرمش دسشویی خودشو خیس میکنه پیپی هم اپنقدر خودمو میکشم عروسکاشو میشونم رو توالتش میگم دارن دسشویی میکنن حالا نوبت شایناستو اینا شاید تو توالتش بکنه وگرنهه میانگین روزی هفت هشتا شلوار کثیف میکنه خیلی خسته میشم چه کنم?
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
فدات نانسی جون و خدا قوتتتت
چه خبر مبرا
بچه ها شاینا چهذر ناهه خودشو از پوشک گرفته ولی اگه من هواسم نباشه سر ساعت ببرمش دسشویی خودشو خیس میکنه پیپی هم اپنقدر خودمو میکشم عروسکاشو میشونم رو توالتش میگم دارن دسشویی میکنن حالا نوبت شایناستو اینا شاید تو توالتش بکنه وگرنهه میانگین روزی هفت هشتا شلوار کثیف میکنه خیلی خسته میشم چه کنم?
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
سلام خانومها اگه دوست داشتید عکسهای گرفته شده توسط خودتون آتلیه ای بشه لطفا با من در ارتباط باشید تا عکسهاتونو درست کنم + نمونه کارهای خودم + راهنمایی درمورد چگونگی عکس گرفتن
در اینجا :
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=672213&PostID=26259004#26259004
گفتار نیک * کردار نیک * پندار نیک
سلام نانسی جونم خوبی چقدر خوشحالم که اومدی من هم بعد از مدتها امیروز اومدم مطمپن باش هیچ وقت فراموش نمیشی یادتع مسابقه عکسو/

همیشه شاد و سلامت در کنار کوچواوهات باشی حتما عکس بذار
سلام بچه ها من مامان رادینم
بعد از مدتـــــــــــــــها یهو خیلی دلم خواست بیام و بهتون سر بزنم، دلم برای همه تون تنگ شده
تاپیک جدید مبارک باشه
البته حلال زاده بودم ;-) چند تا پست قبل تر اسم منو آورده بودید
راستی تو همون پرنسس خودمونی؟

رادین که خیلی شیطون شده، نی نی دومم هم ایشالا تا یه ماه دیگه به دنیا میاد
وای از الان استرس دارم...

بوس برای همه تون، یلدا خوش بگذره :-*
سلااام به همه دوستای قدیمی و گلم

سما،زهره،سحر،مریم مامان رادین که بعد چند وقت بهمون سر زد،پرنسس،وارش،مامان شادی که کم پیداست،آتنا که کم میاد،نانسی ،و ... اگه کسی از قلم افتاد ببخشید،بقیه هم که تو ویچت میبینم.یلدای همگیتون مبارررررررررک
بالاخره پروژه پوشک گرفتن ریحانه هم با موفقیت انجام شد،مرحله سختی بود،واقعا تا خودشون آمادگی نداشته باشن بیخوده،ریحانه یهو خودش گفت مامانی پوشکم نکن،شورت میخوام،بعد از اون یکبارم کثیف نکرده،ولی چند بار که خودم اقدام کردم همش خونمون آبیاری میشد