2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باسرکه و اب تو یخچال و دستگیره های درو دسته مبل هارو گازو بقیه جاهای خونرو پاک کردم الکل گیر نیوو ...

چند قطره وایتکس بریز

بدون الکل و وایتکس فایده نداره گلم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من با اسپره اب و الکل و سرکه هر چی از ببرون میاد تمیز میکنم. خونه بوی بیمارستان گرفته🤣🤣🤣تااازه ام ...

الکل صنعتی تاثیر داره؟؟؟؟؟

از آدم دروغگو نپرس چرا دروغ گفته ....چون با یه دروغ دیگه قانعت میکنه....😉😊
تمیزکار دیگ من بچه دارم صبحا نمیتونم شبها کار میکنم البته چندروز خونه نبودم اینطوری طول کشید با الک ...

مگه الکل پیدا میشه؟

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
نترس عزیزم بخدا انقدرم ک مسگن گنده نیسن همه ک قرار نیست طوریشون شه ریلکس باش بابا  

نمیدونم والا..ادم میترسه،،بدبختی اینه پسرمم4سالشه باهام بود...شوهرمو میگم به گفته دکترا تا14روز باید مواظب باشم..شوهرمو گفتم اگه من بگیرم تو هم باید بگیری باهم بمیریم ها😬😂😂😂😂

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
نمیدونم والا..ادم میترسه،،بدبختی اینه پسرمم4سالشه باهام بود...شوهرمو میگم به گفته دکترا تا14روز باید ...

نه عزیزم اگر رعایت گنین هیچی نمیشه

کارای ضروریو انجام بدین

ولی غیر ضروریو ن و اینک میگن سم پاشیدن خیابونا زیاد نرید بیرون 

همین

انقدر نترسید 

نه عزیزم اگر رعایت گنین هیچی نمیشه کارای ضروریو انجام بدین ولی غیر ضروریو ن و اینک میگن سم پاشیدن ...

یه چیز دیگه ام هست انقدرعجله کردم زود بزنم بیرون دفترچه پسرموجاگذاشتم بیمارستان..باید فردا دوباره برم همونجایی که بدم میاد بنظرت دستکش بپوشم وپلاستیک فریزر بردارم دفترچه رو بندازم توش و درشو ببندم..تا9روز کنارباشه ازبین میره اگه ویروس داشته باشه

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........