2777
2789
عنوان

مسابقه عکس نی نی های گل شهریور 88

| مشاهده متن کامل بحث + 130454 بازدید | 1141 پست
گلدان جان توضیح لازم نیست. هر کسی برداشت خودشو از عکس میتونه داشته باشه. ولی خوب تاریخ عکس اگه باشه بد نیست مثل کاری که شما کردی. یا مثلاً بگیم که نی نی تو این عکس چند وقتش بوده.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام .منم مامان شهریوری هستم.پسرم 5 شهریور به دنیا اومده. عاشق مسابقتون شدم.خیلی عالیه.فقط کاش میشد موقع رای دادن همه عکس ها رو کنار هم میدیدیم.یعنی اگه بشه هر کی عکس میذاره لینکشو برای مدیر کلوپ بفرسته تا روز آخر همه عکس ها یکجا جمع باشن.
اینم عکس علی و اسباب بازیهایش که مال همین امروز است.منم با نظر مینا گلی موافقم .اینکه عکس مال همون ماه باشه تا بهتر بشه مقایسه کرد چون واقعا ماه به ماه کارها و استیل بچه ها فرق میکنه.(روش کلیک کنید تا بزرگ بشه)

xl8s7d2fxbn7757af0l.jpg

آپلود سنتر عکس وب سایت فیروز
خوش اومدین همگی
مامان های گل بذارید هر کسی هر عکسی که به نظر خودش جالبه بذاره و مسابقه رو زیاد تر از این محدود نکنیم. همونطور که قبلاً گفتم مهلت مسابقه تا ساعت 12 شب جمعه 15 مرداده. شنبه هم قرعه کشی میشه.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...
مینا گلی جون هنوز یک هفته به رای گیری مونده. در ضمن میتونی عکسی رو که آپلود کرده ای روی اخرین گزینه انتخاب کنی و اینجا بذاری تا عکس تو سایز بزرگ نمایش داده بشه و راحت تر بشه همه عکس ها رو دید.
قوانین مسابقه برای دوستای گلم که تازه اومدین البته با اجازه پگاه جون حرفاشو کپی میکنم:

- هیچ کس نمیتونه به نی نی خودش رای بده
2- هر کس میتونه فقط یک عدد عکس برای هر موضوع بذاره.
3- قربون صدقه نداریم.
4- زمان ها باید رعایت بشه
اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه بگه

ضمنا مهلت تا 12 شب جمعه 15 ام هست و رای گیری روز شنبه است روی عکسا توضیح ندید و
موضوع این هفته : نی نی و اسباب بازی
2810