2777
2789
منم هاگیز استفاده میکنم...ماه قبل دوبی بودم یه پوشکی گرفتم به نام drypers که عالی بود..اونجا پمپرز سورتی هم گرفتم که افتضاح بود و همش پس میداد و با هر بار دستشویی کردن باید کل لباسهاش رو هم عوض میکردم....اینجا هر جا گشتم پیدا نکردم..کسی جایی رو سراغ داره...من تمام مارک ها رو استفاده کردم از این ترکیه ای ها مثل: جان به به جویفول پریما مولفیکس..ولی هیچ کدوم به خوبی هاگیز نبودن..ولی این یکی که گفتم از دوبی گرفتم عالی بود..تو تهران هم همه جا رو گشتم ولی از این مارک درایپرز پیدا نکردم..کسی اگر میدونه بگه
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
مولفیکس جیدا ایرانیشم اومده..تت لیسانس ترکیه...عکس خانم روش باحجابه...ترکش بی حجاب..... ایرانیش هم خوبه؟...من هنوز نی نیم دنیا نیومده
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا مدتی فارلین استفاده می کردم . ولی بعدش به خاطر ناقص شدن سایزاش مارک پمپرز گرفتم . از هر دو شون هم راضی بودم . خیلی
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
من پمپرز پریما پریمیوم استفاده میکنم و عالیههههههههههههه...بسته بدی سفید هست...اولترادرای هستش.......از پریما معمولی بهتره...پریما هر وقت دخترم جیش میکنه حسابی باد میکنه و متورم میشه پوشکش..ولی این پریمیومها بازم نازک میمونه ..جذبش فوق العادس.........مثل اینکه لهستانی هست..البته خیلی سخت پیدا میشه!
چو شقایق از دل سنگ برآ...
دددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددرود

پمپرز اصل اگه پیدا کردین سلام مارو هم بهش برسونید. پمپرزهایی که الان تو ایران هست ترک هست. مارک پریما هم خوبه بسته های بزرگ هم داره.
هاگیز هم خیلی خوبه. پس نمیده من جان به به هم استفاده کردم به پای هاگیز نمیرسه.

ایرانی که نگو یکی از اون یکی افتضاح تر.
هاگیز عالیه .. چون کش داره کمرش ..قدرت جذبش بالاست.. سایزاش استاندارتره ..بچه های من بهش حساسییت نداشتن

جان ب ب هم خوبه ولی کمرش کش نداره .. سایزاش زیاد میزون نیست .مثلا 3 تا 6 کیلوش برای دختر 4 کیلویی من کوچیک بود

مولفیکس هم حساسیت زا و هم زبرتر و زمخت تر از اون دو تاست .
2810