2777
2789
عنوان

دوست دارم شوهرم به خودش برسه...چجوری بهش بگم،بهش بر نخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 11805 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

pune jun salam, chon to khodet khanume shiki hasti intor fekr mikonio doos dari unam shik bashe,man khodam kheili dars mikhundam o midunam bazi adama aslan nemitunan moghe dars khundan be khodeshun beresan, man ie rahio behet pishnahad midam ke khodam natijasho didam, age gahi baham fil mikinin ya seryal ya video clip ya footbal ya har chi ke unam ba eshtiagh nega mikone , bad ie marde moratab ba muhaye un modeli ke mipasandio didi begu vayy in model e mu be to kheili miad , ya inke man az in modele mu kheili khosham miad jazzab mikone mardo . Nagi man az in bazigare khosham miad ke muhash in sheklie ha !injuri omran un modeli kone , tu ie modatie bade har mah ie dafe in harfo ba didane ie modele mamulie shike mu behesh begu . Kheili bi taraf . Nagu to in karo kon . Begu man motmaenam in model be to kheili miado khastani taret mikone . Man motmaenam bade chand dafe ke beshnave ie aksol amali neshun mide .mire arayeshga o surpsise mishi ama poshte kar yadet nare o tablo am chizio tahmil ya tosie nak,on. Movafagh bashi azizam
تارا جان حتما...
از بابت راهنمایت ممنونم.
همچنین از شبا، سرو و راز میری عزیز تا فردا.......
میگم عجب بارونی اومد امشب .امشب هوای تهران چه خنکه..... کاش بازم بباره. روز و شب خوش بای
بهتون تبریک میگم که این قدر مواظبید تا همسرتون از حرف های شما ناراحت نشه. آفرین.

بنظرم بهش بگو که چقدر دوست دارم بدونم با فلان لباس چطوری میشی؟
میشه یکبار بپوشی تا ببینم چه شکلی میشی؟

بعد که اینکار رو کرد، همیشه از اون تیپش تعریف کن و بگو دوست دارم همیشه اونطوری باشی.
یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
عزیزم پونه جون اینکه به حرفات گوش بده یا نه به طرز برخورد و صحبت کردن تو بستگی داره باهاش نرم حرف بزن و حرفات رو با خنده بهش بگو مثلا بگو عزیزم واست یه لباس خشکل خریدم خیلی دوست دارم تو رو توی این لباس ببینم مطمئنا خیلی بهت میاد با ذوق و هیجان این ها رو بهش بگو تحصیل کرده است مطمئن باش این چیز ها رو درک میکنه از اهمیتش واسش صححبت کن و ازش ایراد نگیر فقط بهش بگو چقدر واست مهمه
عزیزم مردا تو این مورد انعطاف پذیرند فقط باید با ارامش و نرمی یه جورایی بهش بگی ضمنا" سعی کن فرصت خریدن لباس رو بهش ندی وقتی احساس کردی لباساش و وسایلش کهنه شده زودتر از اینکه خودش اقدام کنه خودت واسش بخر کم کم به سلیقه ات عادت می کنه . ضمنا" به خودت تو خونه زیاد برس مخصوصا" عطرو ادکلن یادت نره
بازم سلام به همگی...
راستش میخوام یه چیزی رو اعتراف کنم!
میدونید چرا شوهرم لباس هایی که من براش میخرم رو قبول نداره و نمی پوشه؟ به خاطر اینکه یه دفعه واسش یه تک پوش خوشگل و خیلیییی خوشکل خریدم 2 سال پیش ، راستش تا پوشید من بهش خندیدم...هر کاری میکردم نمیتونستم جلو خنده ام رو بگیرم آخه خیلی با مزه شده بود...خنده ام از روی مسخره کردنش نبود.... ولی اون باورش نشد گفت که دارم مسخره اش میکنم.خنده ام به خاطر این بود که تا حالا اونو تو همچین لباسی ندیده بودم.میدونید مشکل من اینه که نمیتونم جلو خنده ام رو بگیرم.کنترل خنده ام واسم خیلی مشکله.از بچه گی اینجوری بودم.بابام هر وقت عصابانی بود من از قیافه عصبانیش خنده ام میگرفت....خلاصه هرکی جلو من سوتی میداد من اولین کسی بودم که خنده ام میگرفت. جالب اینجاست که شوهرم هم اینجوریه....خودشم هر از گاهی من چیز جدیدی میپوشم که براش تازگی داره اولش یه دل سیر میخنده بعد میگه خیلیییی خوشگله. بهت میاد.....شاید میترسه من بهش بخندم واسه همین شیک نمیپوشه؟
ولی دلیل نمیشه که ...من بخندم که بخندم... اون باید به خودش برسه...مگه اون به من نمیخنده؟چطور من واسم مهم نیست و باز اهمیت میدم...
2810