2777
2789
عنوان

کیا اپلیدی دارن؟؟درد داره؟؟؟

116 بازدید | 15 پست

دردش بیشتر از اپلاسیون؟؟؟شما چند خریدین؟؟

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪

اره درد داره برا من... ولی بعد از چند دقیقه به دردش عادت میکنی، درضمن موهات باید نسبتا کوتاه باشه

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه از دیجی کالا مارک اپتیما خریدم ۱۵۰ هزار . برای من دسو و پا درد زیادی نمیگیره ولی زیر بغل پدرم در اومد . بار اول سخته بعدش کم کم درمیاد ، زود به زود بزنی راحته

ما با هم دشمنی نداریم حتی اگر نظرمون در مورد یه مسئله صد و هشتاد درجه با همدیگه متفاوت  باشه !!!  😊 

من دارم خيلي درد داره

هيچوقت خودتو با كسي مقايسه نكن واز زندگي لذت ببر. يكي تو ١٨سالگي ازدواج ميكنه 👸ده سال بعد بچه دار ميشه 🤱يكي تو ٢٨سالگي ازدواج ميكنه👰🏻 يكسال بعد بچه دار ميشه 🤰🏽يكي لباس مارك 👖🧥ميپوشه با اسنپ ميره مياد 🚕يكي لباس معمولي ميپوشه با شاستي ميره مياد🚘.يكي از اخراج شدنش خيلي خوشحال ميشه 🙃يكي از استخدام شدنش تو شركتي كه ارزوشو داشته😍يكي گوشي ٤٠ميليوني داره🤳 ماشينش پرايده 🚗يكي پرادو داره گوشيش ٤ميليونه📱يكي از ازدواج كردن باعشقش خوشحال ميشه 💑يكي از بيرون اومدن از يك رابطه سمي🚶🏻‍♂️.يكي٣ميليون ميده مو رنگ ميكنه🧝‍♀️ تو حسابش ٥ميليونه💶 .يكي٥٠٠تومن ميده مو رنگ ميكنه تو حسابش ٥٠ميليونه💵يكي هرسال وسيله خونه عوض ميكنه  مستاجره🏕يكي هزينه چنداني براي وسيله خونش نميكنه صاحب خونست🏡جهنم زندگي يه نفر ممكنه بهشت زندگي يكي ديگه باشه🎇🌈 اينكه كجايي تو چه سن 👼🏻🙋‍♀️🙋🏻‍♂️و موقعيتي تعيين ميكنه كه اتفاقات از نظر ما خوب باشه يا بد.هميشه يادتون باشه چي از زندگي ميخوايد و باچي خوشحاليد😍(كپي ممنوع🚫)

من تابستون 97 خریدم پونصد تومن..

دردش دفعه اولشه. بعد موهات نازک در میاد دیگه درد نداره..البته نباید بذاری پر شه که باز مثل دفعه اول درد داره.. هروقت دیدی موهات یه کوچولو هم در اومد بزن که راحت باشی

💙 دلیل نفسام 💙 پسرام 💙 دارم میرسم به آرزوهام کم کم💙

من‌چار سال پیش گرفتم ۳۰۰ درد داره اپیلاسیون نرفتم نمدونم ار اون بیشتره یانه 

ولی توصیه میکنم استفاده نکنی مخصوصا برای ساق پا پر لک و موی زیرپوستی میشه آخرش مجبور میشی بری لیزر